Ìgy udvarolja körbe Gréczy Zsolt az MSZP volt szóvìvőjét


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Új szintre lépett Gréczy Zsolt amúgy is más szinten lévő internetes tevékenysége. Persze szintekről beszélni nagyon nehéz ha a DK internetes jelenlétéről beszélünk. Nem nagyon lehet érteni ugyanis azt az ámokfutást, amit internetmarketing néven művelnek, de hát ahány ház annyi szokás.

A mai nap története az, hogy Gréczy Török Zsolt az MSZP volt szóvivőjének facebook oldalán kezdett trollkodni és ahogy mondani szokták házhoz ment azért a bizonyosért. Most valószínűleg nem fog ajándék Gyurcsány könyvet kapni ezért az akciójáért.

Mire ez a sok lőn, meg vala?

Nem tudja megemészteni a tényt a DK tárbora, hogy az emberek többsége szerint Botka Lászlónak, az MSZP miniszterelnök-jelöltjének több esélye van Orbán Viktor legyőzésére, mint Gyurcsány Ferencnek – derült ki a Závecz Research által készített ezerfős, reprezentatív felmérésből, ami azt is vizsgálta, hogy hogyan változott a Demokratikus Koalíció elnökének megítélése az utóbbi időben.

Négyszer annyian bíznak Botka Lászlóban, mint Gyurcsány Ferencben, a megkérdezettek 44 százaléka szerint az MSZP kormányfőjelöltje alkalmasabb Orbán legyőzésére, míg a DK elnökére csak 11 százalék voksolt.

Még a DK szavazók nagy része is inkább botkát támogatja.

A statisztikában mint ahogy mindenben IS jártas Gréczy szánalmas trollkodásba kezdett bizonyítandó, hogy ez azért nem igaz, mert szerinte ezek fideszes válaszadók voltak és a fideszesek olyanok, hogy „ inkább Botkát, mint Gyurcsányt mondanak”.

Komjáthi Imre a Közmunkás szakszervezet és a Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket egyesület vezetője elegáns és csattanós választ adott Gréczy fejtegetésére:

“Abszolút értem Gréczy Zsolt ámokfutásának mozgató rugóit.
Már hogyne érteném.

  1. Az MSZP-nek van egy karakteres jelöltje,egy igazi baloldali programmal. Azt mondja: Fizessenek a gazdagok!
    A DK-nak nincs jelöltje, de van egy karakteres neoliberális programja. És van egy milliárdos pártelnöke, aki nagyon nem szeretne fizetni.
  2. Az MSZP választást akar nyerni,programja a bizonytalanoktól is tud új szavazókat hozni.
    A DK egy-két plusz parlamenti helyet szeretne és mivel a saját táborán kívül a kutya sem szavazna rájuk, ezért az MSZP szavazóiból akar átcsábítani.


Politikailag abszolút érthető. Csak ne aljas csúsztatásokkal, nettó hazugságokkal , kvázi Habony módszerekkel tegye!
Ennyi.”

Gréczy erre csak annyit tudott mondani, hogy Komjáthi butus. Így élünk mi, így politizál a DK.

Reméljük ebből a történetből nem tör ki a “Zsoltok háborúja”, bár ebben az esetben Török nem vette fel az elédobott kesztyűt. Elegánsan túl lépett rajta.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük