Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Új szintre lépett Gréczy Zsolt amúgy is más szinten lévő internetes tevékenysége. Persze szintekről beszélni nagyon nehéz ha a DK internetes jelenlétéről beszélünk. Nem nagyon lehet érteni ugyanis azt az ámokfutást, amit internetmarketing néven művelnek, de hát ahány ház annyi szokás.

A mai nap története az, hogy Gréczy Török Zsolt az MSZP volt szóvivőjének facebook oldalán kezdett trollkodni és ahogy mondani szokták házhoz ment azért a bizonyosért. Most valószínűleg nem fog ajándék Gyurcsány könyvet kapni ezért az akciójáért.

Mire ez a sok lőn, meg vala?

Nem tudja megemészteni a tényt a DK tárbora, hogy az emberek többsége szerint Botka Lászlónak, az MSZP miniszterelnök-jelöltjének több esélye van Orbán Viktor legyőzésére, mint Gyurcsány Ferencnek – derült ki a Závecz Research által készített ezerfős, reprezentatív felmérésből, ami azt is vizsgálta, hogy hogyan változott a Demokratikus Koalíció elnökének megítélése az utóbbi időben.

Négyszer annyian bíznak Botka Lászlóban, mint Gyurcsány Ferencben, a megkérdezettek 44 százaléka szerint az MSZP kormányfőjelöltje alkalmasabb Orbán legyőzésére, míg a DK elnökére csak 11 százalék voksolt.

Még a DK szavazók nagy része is inkább botkát támogatja.

A statisztikában mint ahogy mindenben IS jártas Gréczy szánalmas trollkodásba kezdett bizonyítandó, hogy ez azért nem igaz, mert szerinte ezek fideszes válaszadók voltak és a fideszesek olyanok, hogy „ inkább Botkát, mint Gyurcsányt mondanak”.

Komjáthi Imre a Közmunkás szakszervezet és a Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket egyesület vezetője elegáns és csattanós választ adott Gréczy fejtegetésére:

“Abszolút értem Gréczy Zsolt ámokfutásának mozgató rugóit.
Már hogyne érteném.

  1. Az MSZP-nek van egy karakteres jelöltje,egy igazi baloldali programmal. Azt mondja: Fizessenek a gazdagok!
    A DK-nak nincs jelöltje, de van egy karakteres neoliberális programja. És van egy milliárdos pártelnöke, aki nagyon nem szeretne fizetni.
  2. Az MSZP választást akar nyerni,programja a bizonytalanoktól is tud új szavazókat hozni.
    A DK egy-két plusz parlamenti helyet szeretne és mivel a saját táborán kívül a kutya sem szavazna rájuk, ezért az MSZP szavazóiból akar átcsábítani.

Politikailag abszolút érthető. Csak ne aljas csúsztatásokkal, nettó hazugságokkal , kvázi Habony módszerekkel tegye!
Ennyi.”

Gréczy erre csak annyit tudott mondani, hogy Komjáthi butus. Így élünk mi, így politizál a DK.

Reméljük ebből a történetből nem tör ki a “Zsoltok háborúja”, bár ebben az esetben Török nem vette fel az elédobott kesztyűt. Elegánsan túl lépett rajta.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: