Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szomorú történet, amiről kénytelenek vagyunk beszámolni. Felkerült ugyanis az internetre egy videó, amelyben „táblás” Józsi bácsi meséli el, hogy az a Gyurcsány Ferenc, aki hiába adózik 460 milliót, nem biztosított számára ügyvédet, pedig ha valaki Józsi bácsi mindent megtett a DK-ért és amiatt került a bíróság elé. Ha a történet igaz Gyurcsány emberként megbukott.

Mint a videó leírása beszámol róla: Egy Demokrata mindent megtett Gyurcsány Ferencért, aki mint tudjuk igen sok adót fizetett. Majdnem két évnyi börtönt kapott mert a volt miniszterelnök hívására küzdött az Orbán rendszer ellen. Gyurcsány és pártja egy ügyvédet nem volt képes biztosítani, pedig a kisnyugdíjas Józsi Bácsi 285 ezer forintnyi tagdíjat fizetett be a DK-ba.

 

Hiába adózik 460 milliót Gyurcsány, Botkában mégis többen bíznak

 

A Závecz Research készített egy ezerfős, reprezentatív felmérést arról, hogy inkább Gyurcsány Ferencet, vagy inkább Botka Lászlót tartják alkalmasabbnak Orbán Viktor legyőzésére, illetve, hogy Gyurcsány Ferenc megítélése hogyan változott az utóbbi időben.

Botka Vs. Gyurcsány

A kutatásból kiderült, hogy négyszer annyian vannak, akik szerint Botka Lászlóval nagyobb esély van arra, hogy leváltsák az Orbán-kormányt, mint ahányan Gyurcsány Ferenccel látják ezt megvalósíthatónak (44%-11%). A választópolgárok elég nagy hányada, 45 százalék számára ez a kérdés nem eldönthető. Főleg a fiatalok és a pártot nem választók számára jelent nehézséget ezen alternatívában állást foglalni, áll a kutatásban.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: