Nem állt meg a DK-ból történő kilépési hullám, egy újabb képviselője hagyta ott a pártot


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A DK az új SX7, hogy ezzel a kegyetlen szó viccel kommentáljam azt ami a DK-ban történik. Ugyanis az elmúlt hetekben ez már a sokadik kilépés.

A Pesti Bulvár értesülései szerint most egy fiatal politikus hagyta ott Gyurcsány Ferenc pártját, a DK-t. Veres Dávid a DK I. kerületi önkormányzati képviselője volt és a Facebookon jelentette be, hogy “technikai okokból” lép ki, ez a technikai ok információink szerint a Gyurcsány párton belül egy ideje már feszülő generációs-hatalmi ellentét lehet.

A pártból való kilépése után Veres az önkormányzati munkát várhatóan függetlenként folytatja tovább.

“Technikai okokból kiléptem a Demokratikus Koalícióból. Nyilvános levelet nem írok, hiszen nem okítani, taktikázni szeretnék, vagy magamat bebiztosítani, hanem csak amit eddig, megtenni, amit helyesnek vélek. Most ez az. Nehéz döntés volt, de helyesnek vélem. Én azt tanultam meg, eddigi rövid életem alatt, hogy nem csak jó célért, hanem jó módon is kell küzdeni. Különben az ügy elbukik .”- írja Veres rövid tájékoztatásában Veres

Veres Dávid a budavári önkormányzat fideszes visszaéléseinek feltárásában aktív szerepet töltött be, kilépésével képviselet nélkül marad a DK az I. kerületben is.

 

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük