Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Juszt László egykori TV-s, mára népszerű megmondó ember lett a Facebookon. Mindig kimondja, azt amit az emberek gondolnak. Sosem hallgat, ha valami az igazságérzetébe ütköző dolog történik, ha tetszik egy fajta érték mérce.

Most azonban, Gyurcsánynak szólt oda, méghozzá nem gyengén.

Jusztnál Gyurcsány ATV-s megnyilatkozása verte ki a biztosítékot ami, így hangzott: “Négyszázhatvan millió adót fizettem be. Csak az idén több adót fizettem be mint, amennyit Botka László egész életében keresni fog.”

Erre az idézetre írt a Facebookon juszt: Feri! Ha ezt dicsekvésnek szántad, bár ne tetted volna. Ha panasznak, akkor meg pláne nem kellett volna. Nagyon emlékeztet Lázár klasszikusára. Tudod, mindenki annyit ér amennyije van. És te kerested, vagy benne van az is, hogy jó helyen voltál jó időben?…

De ez igazi odaszólás a következő volt Juszttól, szó szerint ezt írta: És az meg sem fordult a fejedben, hogy Botka esetleg “jól adja majd férjhez” a lányait, s lesz egy kőgazdag bankár veje, aki segít neki “megtollasodni”?- ezzel Gyurcsány házasságára céloz és nem feltétlenül a tehetségére… majd, így folytatja:

Utólag teszem hozzá:

Úgy látom, többen megsértődtek. Nos azoknak, akik politikai támadást vélnek felfedezni, még jobban lebutítom a mondandót: anyagi helyzetünkkel nem ILLIK dicsekedni, még úgy sem, hogy azzal valamit illusztrálni szeretnénk.- zára sorait Juszt László

Persze Gyurcsány még mindig nem kért elnézést otromba koszolásáért Botkától. Elnézést kérés helyett, az MSZP-t és Botkát gyalázkodásba kezdtek a Facebookon a DK-sok. Ilyen világ kinek kell?

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: