Olyan videó látott napvilágot a DK vezetőiről, ami után átértékelsz magadban minden eddigit


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A SocietasTV ismét forgatott a legnagyobb ellenzéki tüntetésen március 15-én. Videójuk beharangozója szerint” A SocietasTV az ellenzék legnagyobb tüntetésén a Séta az új köztársaságért című rendezvényen forgatott, amelyen Majtényi László az alkotmányos ellenzék köztársasági elnökjelöltje beszélt.
Nyomj egy tetsziket, ha szerinted is fizessenek a gazdagok” – írja a Societas

A kutya azonban nem itt van elásva. Egy olyan egyszerű kérdésre nem tudtak egyenesen és szívből válaszolni a DK-s politikusok mint hogy „fizessenek-e többet a gazdagok”. Vagy nem akartak. A videó mindent elmond arról, amit a DK képvisel.

(Borítókép – Gyurcsány Ferenc facebook oldala)

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük