Olyat mondott Botka, amire már rég várt a baloldal – hatalmas tömegek Miskolcon


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Botka László az MSZP miniszterelnök jelöltje olyan hangot ütött meg, amelyre már régen vár mindenki az ellenzéki oldalon. Az MSZP március 14-én Miskolcon tartotta központi nagygyűlését. a fáklyás felvonulással egybekötött kormányellenes tüntetés vezérszónoka Molnár Gyula pártelnök és Botka László Szeged polgármestere voltak.

Hatalmas tömeg az MSZP nagygyűlésén

A beszédeket összegezve, az MSZP visszatalált önmaga világához, egy kemény karakteres, erős párt benyomását keltette a mai rendezvényen, amely erő készen áll és képes elsöpörni Orbán Viktor korrupt rendszerét.Végre az MSZP Botka László vezérszónoklatával kimondta: Fizessenek a gazdagok.

Fáklyaerdő Miskolcon

Az MSZP által vezetett országban az adóellenőrök nem a kisvállalkozókozókat és az átlagembereket fogják vegzálni, hanem a gazdagokat fogják ellenőrizni! Ti elhiszitek, hogy Pénztáros Lőrinc Orbán Viktor nélkül is milliárdos lett volna? Mert én nem. Hát akkor ő számoljon el! Fizessenek a gazdagok!

 

Ma a gazdagoknak adózunk: Rogánoknak, Habonyoknak, Orbánoknak, Tiborczoknak és Mészárosoknak. Mi azt mondjuk: eleget adóztunk már nekik! Elég ebből! Most már legyen igazságos ország Magyarország! Most már fizessenek a gazdagok!
Karakteres baloldali politika az amelyet az MSZP két vezetője kimondott. Ha az MSZP marad ezen az úton az elvi politizálás útján, nem kétséges a 2018-as választások kimenetele, amely választás nem egy választás, hanem a választás lesz Magyarországon.

Magyarországon ez ma nem lenne elérhetetlen álom. De ehhez olyan emberekre van szükség, akik hisznek a szabadságban, testvériségben, és mindenekelőtt az egyenlőségben. 1848 hősei kivívták az ország függetlenségét – rajtunk a sor, hogy mi kivívjuk végre az egyenlőséget is!


Még a DK-t is Botka beszéde érdekelte


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük