Olyat mondott Botka, amire már rég várt a baloldal – hatalmas tömegek Miskolcon


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Botka László az MSZP miniszterelnök jelöltje olyan hangot ütött meg, amelyre már régen vár mindenki az ellenzéki oldalon. Az MSZP március 14-én Miskolcon tartotta központi nagygyűlését. a fáklyás felvonulással egybekötött kormányellenes tüntetés vezérszónoka Molnár Gyula pártelnök és Botka László Szeged polgármestere voltak.

Hatalmas tömeg az MSZP nagygyűlésén

A beszédeket összegezve, az MSZP visszatalált önmaga világához, egy kemény karakteres, erős párt benyomását keltette a mai rendezvényen, amely erő készen áll és képes elsöpörni Orbán Viktor korrupt rendszerét.

Végre az MSZP Botka László vezérszónoklatával kimondta: Fizessenek a gazdagok.

Fáklyaerdő Miskolcon

Az MSZP által vezetett országban az adóellenőrök nem a kisvállalkozókozókat és az átlagembereket fogják vegzálni, hanem a gazdagokat fogják ellenőrizni! Ti elhiszitek, hogy Pénztáros Lőrinc Orbán Viktor nélkül is milliárdos lett volna? Mert én nem. Hát akkor ő számoljon el! Fizessenek a gazdagok!

 

Ma a gazdagoknak adózunk: Rogánoknak, Habonyoknak, Orbánoknak, Tiborczoknak és Mészárosoknak. Mi azt mondjuk: eleget adóztunk már nekik! Elég ebből! Most már legyen igazságos ország Magyarország! Most már fizessenek a gazdagok!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Karakteres baloldali politika az amelyet az MSZP két vezetője kimondott. Ha az MSZP marad ezen az úton az elvi politizálás útján, nem kétséges a 2018-as választások kimenetele, amely választás nem egy választás, hanem a választás lesz Magyarországon.


Magyarországon ez ma nem lenne elérhetetlen álom. De ehhez olyan emberekre van szükség, akik hisznek a szabadságban, testvériségben, és mindenekelőtt az egyenlőségben. 1848 hősei kivívták az ország függetlenségét – rajtunk a sor, hogy mi kivívjuk végre az egyenlőséget is!


Még a DK-t is Botka beszéde érdekelte


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük