Holnap nagy b+ készül az ellenzéki tüntetésen – oszd meg, szólj a szomszédnak is


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Március 15-én beröffen az ellenzék. Budapest népe pár hete ellent mondott a hatalomnak. Most azonban nem csak papírokon aláírva, hanem a jelenlétével is beint Orbán Viktornak és korrupt rendszerének.

Hiába bukott már meg ez a mai hatalom vita helyett hazaárulózni kezdett.

Mondjunk nemet az ország megosztására, mondjunk nemet a kormány arroganciájára és az ország kifosztására! Mutassuk meg, hogy kiállunk jogainkért és az országért!Ünnepeljük meg a szabadságért küzdő ’48-as forradalmárokat és kívánjuk ma is a sajtó szabadságát!
A séta végén beszédet mond Dr. Majtényi László, az ellenzék köztársasági elnök jelöltje. Gyülekezés 14.30-tól az Operánál. A séta 15 órakor indul, majd a Nagymező utcán keresztülhaladva az Alkotmány utca Kossuth téri végénél fejeződik be.

A szervező a Majtényi László államfő-jelölését kezdeményező “Elnököt a köztársaságnak” csoport. (A tüntetést bejelentettük a rendőrségen.)

Jelezd, hogy rész veszel a tüntetésen: kattints ide


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük