SOKKOLÓ SZÁMOK: béka segge alatt a TV2 nézettsége – kutya sem kíváncsi a Fidesz-propagandára


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Látványos csőd a TV2 tavaszi műsorrendje, amit a kanális tegnap esti eredményei is remekül illusztrálnak – írja az indexes Comment blog.

Már a húzóműsor sem muzsikált valami fényesen: a “Tények” esti közönségaránya mindössze 15,2 százalékos volt (míg az RTL Híradó 18 százalék körül teljesített).

Az Ötven milliós játszma 13,2 százaléka már a látványosan a csökkenő tendenciát mutatja, ami pedig utána jön, azért

“normális tévében fejek hullanak”

– állapítja meg az elemző.

A Detektív BT című konstruált reality elől tömegével menekülnek a nézők, 5,1 százalékos közönségaránya a Barátok közttel szemben tragikus.

“A bezuhant nézettséget feltornászni innen lehetetlen, az NCIS, ami jelenleg a világ egyik legnézettebb sorozata és az amerikaiaknál hetente 18 milliós nézettséget tud, itthon 4,5 százalékos közönségaránnyal kínlódik,

az estét záró 1/1 Azurák Csabával pedig 3,7 százalékkal.

Ez az egész főműsorra vetítve 9,8 százalékos közönségarányt jelent az RTL 20 százalékával szemben” – írja a Comment blog.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük