SOKKOLÓ SZÁMOK: béka segge alatt a TV2 nézettsége – kutya sem kíváncsi a Fidesz-propagandára


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Látványos csőd a TV2 tavaszi műsorrendje, amit a kanális tegnap esti eredményei is remekül illusztrálnak – írja az indexes Comment blog.

Már a húzóműsor sem muzsikált valami fényesen: a “Tények” esti közönségaránya mindössze 15,2 százalékos volt (míg az RTL Híradó 18 százalék körül teljesített).

Az Ötven milliós játszma 13,2 százaléka már a látványosan a csökkenő tendenciát mutatja, ami pedig utána jön, azért

“normális tévében fejek hullanak”

– állapítja meg az elemző.

A Detektív BT című konstruált reality elől tömegével menekülnek a nézők, 5,1 százalékos közönségaránya a Barátok közttel szemben tragikus.

“A bezuhant nézettséget feltornászni innen lehetetlen, az NCIS, ami jelenleg a világ egyik legnézettebb sorozata és az amerikaiaknál hetente 18 milliós nézettséget tud, itthon 4,5 százalékos közönségaránnyal kínlódik,

az estét záró 1/1 Azurák Csabával pedig 3,7 százalékkal.

Ez az egész főműsorra vetítve 9,8 százalékos közönségarányt jelent az RTL 20 százalékával szemben” – írja a Comment blog.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük