Mi folyik Józsefvárosban? Eddig csak Pityinger Dopeman László tudta összegyűjteni az ajánlásokat


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Alig egy hét van hátra az ajánlások leadásáig. Eddig a Fidesz sem tudta még összegyűjteni az induláshoz szükséges minimális 56(!) ajánlást.

Érdekes fordulatot vehet az április 23-án rendezendő józsefvárosi időközi választás. Pityinger László az ismert rapper az MSZP támogatásával indul a megüresedett mandátumért. Harcát nehezíti, hogy a PM és a Liberálisok és az EGYÜTT külön jelöltet indítanak a választáson.

Az EGYÜTT Király Évát támogatja még a többi kispárt Bolba Márta evangélikus lelkésznőt. Azzal, hogy Pityinger ellen indulnak, világosan látszik, a cél nem a Fidesz legyőzése, hanem az esélyes jelölt esélyeinek csökkentése. Hiszen egy jelöltnek kell felállnia a Fidesszel szemben.

Azonban még nekik sem sikerült eddig a minimális társadalmi támogatást megszerezniük, mint ahogy a fidesznek sem eddig.

Pityinger már az első napon összegyűjtötte a minimális mennyiséget.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük