Mi folyik Józsefvárosban? Eddig csak Pityinger Dopeman László tudta összegyűjteni az ajánlásokat


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Alig egy hét van hátra az ajánlások leadásáig. Eddig a Fidesz sem tudta még összegyűjteni az induláshoz szükséges minimális 56(!) ajánlást.

Érdekes fordulatot vehet az április 23-án rendezendő józsefvárosi időközi választás. Pityinger László az ismert rapper az MSZP támogatásával indul a megüresedett mandátumért. Harcát nehezíti, hogy a PM és a Liberálisok és az EGYÜTT külön jelöltet indítanak a választáson.

Az EGYÜTT Király Évát támogatja még a többi kispárt Bolba Márta evangélikus lelkésznőt. Azzal, hogy Pityinger ellen indulnak, világosan látszik, a cél nem a Fidesz legyőzése, hanem az esélyes jelölt esélyeinek csökkentése. Hiszen egy jelöltnek kell felállnia a Fidesszel szemben.Azonban még nekik sem sikerült eddig a minimális társadalmi támogatást megszerezniük, mint ahogy a fidesznek sem eddig.

Pityinger már az első napon összegyűjtötte a minimális mennyiséget.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük