Botrány: munkagépekkel lehetetlenítik el az MSZP kampányát


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Retteg a Fidesz attól, hogy Józsefvárosban az MSZP által támogatott jelölt nyer

Mindenre képesek annak érdekében, hogy az MSZP ne tudjon kampányolni Józsefvárosban. Március 6.-án indult a kampány Józsefvárosban azon belül is a 6 számú választókerületben ahol az MSZP a népszerű rappert Pityinger „Dopeman” Lászlót támogatja.

A mai nappal március 7.-étől azonban a kerületi MSZP központ előtti utcaszakaszt „csatornamunkálatok miatt” felbontják. Persze lehet ez a véletlenek összjátéka is, azonban a pártszervezet előtti utcára a tegnapi napon húzták ki a kordonokat.

A pártszervezet egyik aktivistája lapunknak úgy nyilatkozott: „megszoktuk már a furcsaságokat a kampányidőszakban. Rendszeresen szünetel az internet szolgáltatás vagy megy el az áram, de furcsa módon csak és kizárólag választások alkalmával. Mi azonban Orbán Viktorral ellentétben nem csak az SMS-hez értünk, hanem a mobilinternet és a laptopok világában nem jelent az irodának nehézséget az átállás. Az hogy teszem azt nem lesz ivóvíz persze új helyzetet teremt de rengeteg bolt van a környéken és ameddig a NER nem oszlatja fel az MSZP-t mi csak röhögünk ezeken a kicsinyes aljasságokon”.

Nyilvánvaló közjáték

A portálunk által megkérdezett politológus véleménye szerint minden oka meg van a Fidesznek arra, hogy elkezdjen félni, hiszen a Józsefvárosban a Szocialista Pál Tibor csupán 1%-al kapott ki a ’14-es parlamenti választásokon és a mostani népszavazáson a baloldal Józsefvárosban tudta felmutatni a legjobb eredményt. Pityinger László népszerűsége és a párt teljesítménye alapján nem csodálkoznék azon, ha a Fidesz központban álmatlan éjszakák lennének. Jósolni persze nem lehet de annyit elmondhatok, én már várom Pityinger úr felszólalásait a testületben – így a politológus.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük