Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Retteg a Fidesz attól, hogy Józsefvárosban az MSZP által támogatott jelölt nyer

Mindenre képesek annak érdekében, hogy az MSZP ne tudjon kampányolni Józsefvárosban. Március 6.-án indult a kampány Józsefvárosban azon belül is a 6 számú választókerületben ahol az MSZP a népszerű rappert Pityinger „Dopeman” Lászlót támogatja.

A mai nappal március 7.-étől azonban a kerületi MSZP központ előtti utcaszakaszt „csatornamunkálatok miatt” felbontják. Persze lehet ez a véletlenek összjátéka is, azonban a pártszervezet előtti utcára a tegnapi napon húzták ki a kordonokat.

A pártszervezet egyik aktivistája lapunknak úgy nyilatkozott: „megszoktuk már a furcsaságokat a kampányidőszakban. Rendszeresen szünetel az internet szolgáltatás vagy megy el az áram, de furcsa módon csak és kizárólag választások alkalmával. Mi azonban Orbán Viktorral ellentétben nem csak az SMS-hez értünk, hanem a mobilinternet és a laptopok világában nem jelent az irodának nehézséget az átállás. Az hogy teszem azt nem lesz ivóvíz persze új helyzetet teremt de rengeteg bolt van a környéken és ameddig a NER nem oszlatja fel az MSZP-t mi csak röhögünk ezeken a kicsinyes aljasságokon”.

Nyilvánvaló közjáték

A portálunk által megkérdezett politológus véleménye szerint minden oka meg van a Fidesznek arra, hogy elkezdjen félni, hiszen a Józsefvárosban a Szocialista Pál Tibor csupán 1%-al kapott ki a ’14-es parlamenti választásokon és a mostani népszavazáson a baloldal Józsefvárosban tudta felmutatni a legjobb eredményt. Pityinger László népszerűsége és a párt teljesítménye alapján nem csodálkoznék azon, ha a Fidesz központban álmatlan éjszakák lennének. Jósolni persze nem lehet de annyit elmondhatok, én már várom Pityinger úr felszólalásait a testületben – így a politológus.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: