Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tisztelt Gyurcsány Ferenc DK elnöke!
Tudomásul kellene vennie, hogy Magyarországon 4%-nyi nyugdíjason kívül nem nagyon támogatja Önt más. Ön nem egy választást vesztett el, hanem egy ország kormányzását, ezért utálja Önt 94%-nyi választópolgár. El kellene gondolkodni, hogy vissza kellene vonulni a politikai életből, a pártot adja át feleségének. Most még szépen fogalmaztam, de később, ha nem tesz eleget a magyar nép kérésének, nyíltabban fogunk megszólalni és nyilatkozni ebben az ügyben. Mielőtt végleg visszavonulna, rúgja ki a pártból Géczi Zsolt pártszóvivőt, Varjú László pártszervező alelnököt, Élő Norbert magát Budapest elnöknek nevező tehetségtelen elnökségi tagot. Több mint 2 év alatt 35-40M forintot tüntettek el a pártkasszából büntetlenül és családi botrányokat okoztak, mivel belekóstoltak egymás feleségeibe. Magyarul a pártkasszát saját nőiknek fizetésére és jogtalanul beszervezett dolgozók ellátására használták el. Nem tud felmutatni olyan kongresszust, hogy megszavaztuk volna, hogy pártalkalmazott legyen, mert én tudom, hogy csak beszervezett aktivisták dolgozhatnak a pártban.
Egyetlen egy embert dr. Oláh Lajost tudtunk az Bp. 5-ös sz. választókerületben megválasztani Országgyűlési képviselőnek, de minek? Semmit nem csinált a kerület érdekében. 3 év alatt 5 lakossági fórumot tartott értelmetlenül. A polgármesteri választáson a mai napig noszogatnak a VII. kerületi Gál féle bűnözői réteg, akik 12M ft-ot tettek bele a kampányba, amelynek negyede szőrén szálán eltűnt, mert a megválasztott képviselőnk leosztotta a rokonoknak. Idén 2017 januárjában magához vette Borka-Szász nevezetű elnökségi tagot és pofátlanul hazug módon addig nyaltak bent az elnökségi ülésen, amíg felfüggesztették 5. választókerületi elnökségi tagságomat. Csepeli alapszervezettől ezt a Borka-Szász nevű egyént családi botrányok miatt kizárták és ideköltözött a VII kerületbe.
Én mindig tiszteltem Önt, de rá kellett jönnöm, hogy ma már nem az az ember aki volt. Össze-vissza beszél, rágalmaz embereket, ezért nem akar Önnel senki a liberális baloldalról együtt dolgozni. Ön Orbánnak a védőangyala, pedig magának kellene a legjobban támadnia, nem megvédenie. Önnek jó a 16%-os adó, ezért nem is küzd, plusz a privatizációval megszerzett vagyon banki kamatai, amiből bőven megél. Ezért nem küzd a szegénység ellen, a nyugdíjasok 3.5%-os nyugdíjemeléséért. Nem küzd a mélyszegénységben élő családok családi pótlék 25.000 Ft-ra emeléséért, hogy ne legyen éhező gyermek.
Nem csak választáskor kell, hogy olcsó csomagokat, meg rongyokat osztogatni, mert az kevés. Vagyonából megengedhetné, hogy bajbajutott embereken segítsen.
A magyar demokráciának és a liberális baloldalnak akkor tesz jót, ha visszavonul a politikai életből. Ön megosztó személyiség, amelyet már a demokratikus ellenzéki pártok nem tudnak elviselni.
A DK Párt elnökségét adja át a feleségének dr. Dobrev Klárának és vonuljon vissza.

Tisztelt Nyugdíjastársaim!
Mindenkor nagy tisztelettel és alázattal képviseltük ezt a pártot 200.000 választópolgárral és 4000 DK taggal. A pártnak a fő vezetőségében 3 ember kivételével nincs egy tisztességes választást nyerő ember. Gyurcsány Ferenc politikai lúzerekkel van körülvéve, ilyen pl Varjú László alalnök, Élő Norbert, akik egy XI. kerületi önkormányzati helyet nem tud megnyerni, Vadai Ágnes kisasszony sem a magyar családokat képviseli. Ajánlom váltson pártot, ha jól befekszik a honvédségnél, taníthat a Katonai Egyetemen és akkor visszaveheti a karcsúsított katonai ruháját. Dr Molnár Csaba többet kísérgette Gyurcsány Ferencet, mint a saját felesége, most meg csak a nagy uniós fizetés érdeke. Semmit nem tett, hogy ez a párt visszekerüljön a 10%-os szintre, ezért fogunk most megbukni. Nyugdíjastársaim, megkérlek benneteket ne támogassátok Gyurcsány Ferencet, mert már nem az az embert aki volt. Ö nem a magyar emberekért, hanem csak a saját vagyonának gazdagításáért küzd. Különben Orbán Viktorral paktumot kötött, ezért nem szólal fel soha a parlamentben, nem küzd a mélyszegénység ellen, soha nem fog 3.5-4% nyugdíjemelést követelni nektek. Egyet tudunk tenni, hogy megbuktatjuk, mert saját magától nem fog visszavonulni, mi pedig nem akarunk újabb 6 Ornán-FIDESZ uralmat Magyarországon.
Tisztelettel, Takács József László, egy volt igaz Gyurcsány hívőtől.

NEM FEGYELMIVEL KIRÚGNAK A PÁRTBÓL, HANEM ÖNSZÁNTAMBÓL KILÉPTEM, EZ A KILÉPŐ SHOW MŰSOROM (KEZDETE)
Rendszeresen fogok tüntetni Ön ellen.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: