Mészáros Lőrinc most olyat mondott, amitől egész héten röhögni fog


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Okosabb, mint a Facebook alapítója – Mészáros Lőrinc ezzel magyarázza, hogy cégének árbevétele gyorsabban gyarapodott, mint a közösségi oldalé. A felcsúti polgármester a község testületi ülése előtt adott interjút a Hír Televíziónak. Azt mondta: a miniszterelnökhöz fűződő barátsága semmilyen előnyt nem jelent, szerinte a közbeszerzési sikerekhez sem kell politikai kapcsolat.

Okosabb, mint Mark Zuckerberg. A gázszerelőből lett felcsúti polgármester ezzel magyarázza, hogy cégének árbevétele a Facebookénál is gyorsabban nőtt. Az Index számításai alapján 10 év alatt ezerszeresére emelkedett. Mészáros Lőrinc szerint nem azért hasít a közbeszerzéseken, mert a miniszterelnök a jó barátja.

„A közbeszerzésekhez nem kell politikai kapcsolat, hát, ha az kellene, az nagyon nagy baj lenne, közbeszerzéseknél jó árat kell adni, jól kell versenyezni. A közbeszerzés egy verseny” – magyarázta Mészáros.

Szerinte gyarapodása annak köszönhető, hogy cégei mindig precíz munkát végeznek. Azt mondta: Orbán Viktor barátsága sem gazdasági, sem politikai előnyt nem jelent neki.

Hetente, kéthetente beszélünk egymással

A felcsúti polgármester ugyanakkor egy esetleges kormányváltás után akár vagyonával is segítené a miniszterelnököt.

Mészáros Lőrinc azt is elmondta: nem tartja magát oligarchának. Azt pedig még nem döntötte el, hogy 2019-ben újra indul-e a felcsúti polgármesterségért. A kisvasút meghosszabbításáról azonban határozott elképzelése van: nemcsak Bicskéig, hanem Székesfehérvárig építené ki a pályát.„Most beszéltem épp Székesfehérvár polgármesterével, és nagyon szeretnék, ha össze lenne kötve Fehérvár és Bicske, ehhez, ugye, pénz kell, most egyelőre terv szinten lehet benne gondolkodni” – jelentette ki.

A felcsúti polgármester szerint ezt az utasszám is indokolja, azt mondta: tavaly csak októberig 26 ezren használták a felcsúti kisvasutat. Mészáros Lőrinc nagy lehetőséget lát Felcsút turizmusának fejlesztésében, úgy gondolja, hamarosan szállodát is kell építeni a községben.

Azt, hogy ki építi és hány csillagos lesz, azt nem tudom.

Mészáros Lőrinc azt mondta, az érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotelsnek más a profilja, így nem tartja valószínűnek, hogy a szállodalánc Felcsúton terjeszkedne.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük