Mészáros Lőrinc most olyat mondott, amitől egész héten röhögni fog


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Okosabb, mint a Facebook alapítója – Mészáros Lőrinc ezzel magyarázza, hogy cégének árbevétele gyorsabban gyarapodott, mint a közösségi oldalé. A felcsúti polgármester a község testületi ülése előtt adott interjút a Hír Televíziónak. Azt mondta: a miniszterelnökhöz fűződő barátsága semmilyen előnyt nem jelent, szerinte a közbeszerzési sikerekhez sem kell politikai kapcsolat.

Okosabb, mint Mark Zuckerberg. A gázszerelőből lett felcsúti polgármester ezzel magyarázza, hogy cégének árbevétele a Facebookénál is gyorsabban nőtt. Az Index számításai alapján 10 év alatt ezerszeresére emelkedett. Mészáros Lőrinc szerint nem azért hasít a közbeszerzéseken, mert a miniszterelnök a jó barátja.

„A közbeszerzésekhez nem kell politikai kapcsolat, hát, ha az kellene, az nagyon nagy baj lenne, közbeszerzéseknél jó árat kell adni, jól kell versenyezni. A közbeszerzés egy verseny” – magyarázta Mészáros.Szerinte gyarapodása annak köszönhető, hogy cégei mindig precíz munkát végeznek. Azt mondta: Orbán Viktor barátsága sem gazdasági, sem politikai előnyt nem jelent neki.

Hetente, kéthetente beszélünk egymással

A felcsúti polgármester ugyanakkor egy esetleges kormányváltás után akár vagyonával is segítené a miniszterelnököt.

Mészáros Lőrinc azt is elmondta: nem tartja magát oligarchának. Azt pedig még nem döntötte el, hogy 2019-ben újra indul-e a felcsúti polgármesterségért. A kisvasút meghosszabbításáról azonban határozott elképzelése van: nemcsak Bicskéig, hanem Székesfehérvárig építené ki a pályát.

„Most beszéltem épp Székesfehérvár polgármesterével, és nagyon szeretnék, ha össze lenne kötve Fehérvár és Bicske, ehhez, ugye, pénz kell, most egyelőre terv szinten lehet benne gondolkodni” – jelentette ki.
A felcsúti polgármester szerint ezt az utasszám is indokolja, azt mondta: tavaly csak októberig 26 ezren használták a felcsúti kisvasutat. Mészáros Lőrinc nagy lehetőséget lát Felcsút turizmusának fejlesztésében, úgy gondolja, hamarosan szállodát is kell építeni a községben.

Azt, hogy ki építi és hány csillagos lesz, azt nem tudom.


Mészáros Lőrinc azt mondta, az érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotelsnek más a profilja, így nem tartja valószínűnek, hogy a szállodalánc Felcsúton terjeszkedne.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük