Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Okosabb, mint a Facebook alapítója – Mészáros Lőrinc ezzel magyarázza, hogy cégének árbevétele gyorsabban gyarapodott, mint a közösségi oldalé. A felcsúti polgármester a község testületi ülése előtt adott interjút a Hír Televíziónak. Azt mondta: a miniszterelnökhöz fűződő barátsága semmilyen előnyt nem jelent, szerinte a közbeszerzési sikerekhez sem kell politikai kapcsolat.

Okosabb, mint Mark Zuckerberg. A gázszerelőből lett felcsúti polgármester ezzel magyarázza, hogy cégének árbevétele a Facebookénál is gyorsabban nőtt. Az Index számításai alapján 10 év alatt ezerszeresére emelkedett. Mészáros Lőrinc szerint nem azért hasít a közbeszerzéseken, mert a miniszterelnök a jó barátja.

„A közbeszerzésekhez nem kell politikai kapcsolat, hát, ha az kellene, az nagyon nagy baj lenne, közbeszerzéseknél jó árat kell adni, jól kell versenyezni. A közbeszerzés egy verseny” – magyarázta Mészáros.

Szerinte gyarapodása annak köszönhető, hogy cégei mindig precíz munkát végeznek. Azt mondta: Orbán Viktor barátsága sem gazdasági, sem politikai előnyt nem jelent neki.

Hetente, kéthetente beszélünk egymással

A felcsúti polgármester ugyanakkor egy esetleges kormányváltás után akár vagyonával is segítené a miniszterelnököt.

Mészáros Lőrinc azt is elmondta: nem tartja magát oligarchának. Azt pedig még nem döntötte el, hogy 2019-ben újra indul-e a felcsúti polgármesterségért. A kisvasút meghosszabbításáról azonban határozott elképzelése van: nemcsak Bicskéig, hanem Székesfehérvárig építené ki a pályát.

„Most beszéltem épp Székesfehérvár polgármesterével, és nagyon szeretnék, ha össze lenne kötve Fehérvár és Bicske, ehhez, ugye, pénz kell, most egyelőre terv szinten lehet benne gondolkodni” – jelentette ki.

A felcsúti polgármester szerint ezt az utasszám is indokolja, azt mondta: tavaly csak októberig 26 ezren használták a felcsúti kisvasutat. Mészáros Lőrinc nagy lehetőséget lát Felcsút turizmusának fejlesztésében, úgy gondolja, hamarosan szállodát is kell építeni a községben.

Azt, hogy ki építi és hány csillagos lesz, azt nem tudom.

Mészáros Lőrinc azt mondta, az érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotelsnek más a profilja, így nem tartja valószínűnek, hogy a szállodalánc Felcsúton terjeszkedne.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...