Így kényszerítették térdre Orbánt!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Fidesz gyáván megfutamodott egy népszavazástól – a gyáva megfutamodás évfordulóján.

Pontosan egy éve, 2016. február 23-án Orbán Viktor gyáván megfutamodott a vasárnapi boltzárról szóló népszavazás elől, kopasz verőlegényeket küldve az MSZP politikusaira, nehogy az emberek véleményt formálhassanak a kormány politikájáról. Ma az olimpiai pályázatról nem mer a Fidesz népszavazást kezdeményezni, annyira retteg a vereségtől. Bár a nagy fideszes földrablásról szóló népszavazást adminisztratív eszközökkel ellehetetlenítették, a földmutyiról szóló kormányrendeletet mégis visszavonták.

Egyetlen év alatt háromszor sikerült az ellenzéknek a népszavazás eszközével legyőzni Orbán Viktort.

A Fidesz irányította országban csak arról lehet népszavazást tartani, amiről a Fidesz úgy érzi, megnyerhet – de még a rendszerváltás utáni magyar politikatörtént leggusztustalanabb kormányzati kampányát követően sem sikerült Orbán Viktornak egy érvényes népszavazást összehoznia a menekültkérdésről.

A Fidesz a választási rendszert manipulálhatja, az ellenzéki képviselőkre verőlegényeket küldhet, saját bólogató embereivel töltheti fel a Nemzetinek hazudott Választási Bizottságot, mégsem tudja megakadályozni, hogy az emberek kifejezzék a véleményüket. Ez pedig egyértelmű: a pöffeszkedő, kizárólag a gyűlöletre építő, hatalmában elbizakodott kormány politikáját egyre többen utasítják el Magyarországon.
Molnár Gyula,
az MSZP elnöke


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük