Fidesz-stílus: Bencsik András undorító módon gyalázza az olimpiaellenes aláírókat


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Bencsik András kitart amellett, hogy a 266 ezer aláíró hazaáruló

Nem csitul a kormánypárti médiaszereplők, az olimpiai álom vége miatti, trianoni hangulatú gyásza. Most, úgy tűnik, Bencsik András volt kommunista újságíró mutatta meg újra, hogy még nem igazán érti ezt a demokrácia nevű izét.

Talán semmi sem tett olyan jó szolgálatot a Momentum Mozgalom olimpiaellenes népszavazási aláírásgyűjtésének, mint amikor Bencsik András Békemenet-alapító azt mondta: aki aláír az olimpiai népszavazásért, az hazaárulást követ el.

Az elegendő aláírásnál végül sokkal többet, 266 ezer aláírást gyűjtöttek össze, hogy legyen népszavazás az olimpiáról. Orbán az ígérete ellenére inkább népszavazás nélkül visszavonatja a pályázatot.

Bár Lázár János olimpiai logikája szerint az Alaptörvény mögött sincs nemzeti egység, Bencsik szerint mégsem arról van szó, hogy a Fidesz pártpolitikai érdekből, mindenféle demokratikus vita nélkül levezényelte, majd ejtette az olimpiai ügyet. Bencsik ugyanis kitart amellett, hogy 266 ezer ember elárulta Magyarországot:

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük