Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Takács József tisztességben megőszült demokrata. Az Orbán-rezsim kérlelhetetlen ellenfele, aki mióta a demokraták ellenzékbe kerültek végigharcolta, végigtüntette ezt a 7 évet. Kérlelhetetlen és szilárd hite volt Gyurcsány Ferencben és pártjában, a Demokratikus Koalícióban.

Szerette pártját és szervezte lendületlenül időt és pénzt nem sajnálva. Amije volt azt pártjára áldozta. Nem szégyellte, hogy a média Gyurcsány Ferenc elsőszámú rajongójának kiáltotta ki. Büszke volt rá. Kisnyugdíjasként is mindent megtett azért, hogy a demokratikus oldal győzelemre törjön.

Mi vezetett mégis oda, hogy a DK tábora gyalázza és szakított azzal a mozgalommal Józsi bácsi, amire életét tette fel?
Józsi bácsi jóindulatú, de kemény ember. Szilárd erkölcsi érzékkel. Amikor pártjában azt tapasztalta idézzük „Több mint 2 év alatt 35-40M forintot tüntettek el a pártkasszából büntetlenül és családi botrányokat okoztak, mivel belekóstoltak egymás feleségeibe. Magyarul a pártkasszát saját nőiknek fizetésére és jogtalanul beszervezett dolgozók ellátására használták el.” betelt a pohár.
Rá kellett döbbennie, hogy az, amiben hitt és amit képviselt nem az aminek szerette volna látni. Nem tehetett mást csalódottan otthagyta Gyurcsány Ferenc pártját.

A volt párttársai azonban a tisztes öregurat emberalatti már-már Bayer Zsoltot idéző kommentárokkal illetik.


Íme, néhány:

Huljon a férgesse
Megértem, ha visszavonulsz olyan helyre, ahol kifizetik a gyógyszereidet.

Hugyos Jóska!

00000000000 vagy !

Földet rá!

Szenilis vén majom!

Orbán faszopója!
Szomorú, hogy volt harcostársai így irnak Józsi bácsiról, ha mást nem a korát tisztelhetnék, pedig az elveit is lehetne!

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: