„Hugyos Jóska” – így gyalázzák a DK volt politikusát


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Takács József tisztességben megőszült demokrata. Az Orbán-rezsim kérlelhetetlen ellenfele, aki mióta a demokraták ellenzékbe kerültek végigharcolta, végigtüntette ezt a 7 évet. Kérlelhetetlen és szilárd hite volt Gyurcsány Ferencben és pártjában, a Demokratikus Koalícióban.

Szerette pártját és szervezte lendületlenül időt és pénzt nem sajnálva. Amije volt azt pártjára áldozta. Nem szégyellte, hogy a média Gyurcsány Ferenc elsőszámú rajongójának kiáltotta ki. Büszke volt rá. Kisnyugdíjasként is mindent megtett azért, hogy a demokratikus oldal győzelemre törjön.

Mi vezetett mégis oda, hogy a DK tábora gyalázza és szakított azzal a mozgalommal Józsi bácsi, amire életét tette fel?
Józsi bácsi jóindulatú, de kemény ember. Szilárd erkölcsi érzékkel. Amikor pártjában azt tapasztalta idézzük „Több mint 2 év alatt 35-40M forintot tüntettek el a pártkasszából büntetlenül és családi botrányokat okoztak, mivel belekóstoltak egymás feleségeibe. Magyarul a pártkasszát saját nőiknek fizetésére és jogtalanul beszervezett dolgozók ellátására használták el.” betelt a pohár.
Rá kellett döbbennie, hogy az, amiben hitt és amit képviselt nem az aminek szerette volna látni. Nem tehetett mást csalódottan otthagyta Gyurcsány Ferenc pártját.

A volt párttársai azonban a tisztes öregurat emberalatti már-már Bayer Zsoltot idéző kommentárokkal illetik.


Íme, néhány:

Huljon a férgesse
Megértem, ha visszavonulsz olyan helyre, ahol kifizetik a gyógyszereidet.

Hugyos Jóska!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

00000000000 vagy !


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Földet rá!

Szenilis vén majom!

Orbán faszopója!
Szomorú, hogy volt harcostársai így irnak Józsi bácsiról, ha mást nem a korát tisztelhetnék, pedig az elveit is lehetne!

 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük