Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A kormányzati szócsőként is emlegetett köztévé szerint Orbán Viktor, Tarlós István és a MOB vezetői végül arra jutottak, hogy visszavonják a pályázatot.

Az M1 információi szerint Orbán Viktor miniszterelnök, Tarlós István főpolgármester és Borkai Zsolt, a MOB vezetőjének szerda esti találkozóján az a közös elhatározás született, hogy Magyarország visszalép, mert a pályázat súlyos presztízsveszteség lenne az országnak. A döntés oka, hogy Magyarország nem tarthat fenn elhúzódó, vereségre ítélt pályázatot.

Ezért a tárgyaló felek arra jutottak, hogy csak az lehet a felelős döntés, ha a főváros és a MOB visszalép a pályázattól – értesült az M1.

Szerdán a Fővárosi Közgyűlésen is téma volt az olimpiai pályázat, ahol azonban nem jutottak semmire azon kívül, hogy elfogadtak egy Kocsis Máté által jegyzett indítványt.

Több fideszes fővárosi képviselő a félszólásában  elmondta, hogy az MSZP hibája az, hogy nem lesz Magyarországon Olimpia, és az említett indítvány is erre utal, mely kimondta, hogy az olimpia mögött eddig megvolt a nemzeti egység, de az ellenzék elárulta az olimpia ügyét.

Ugyanezen indítvány arra kérte fel Tarlóst, hogy a MOB-bal és Orbánnal egyeztessen arról, van-e még értelme benyújtani a pályázatot.

Ez az egyeztetés történt meg ma este és ennek lett az az eredménye, hogy az Olimpiai Pályázat visszavonásra kerül.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Baloldali fiatalok: „Orbánék tönkreteszik a fiatalok életét”

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas szerint a fiatalok folyamatos lemondásra kényszerülnek, sokszor már az alapvető szükségletekről kell lemondaniuk a kormány hibás gazdaságpolitikája...

Tóth Bertalan: Veszélyes játékba kezdett a Fidesz

A Fidesz-kormány hintapolitikája a svéd és a finn NATO-csatlakozás ügyében még inkább ráerősít Magyarország folyamatos elszigetelődésére – mondta az MSZP parlamenti frakcióvezetője az ATV...

Pintér újra lecsapott – Így próbálja eltusolni az ügyet a rendőrminiszter?

Szokott módon hallgatásba burkolózik a fideszes belügyminiszter, amikor meg kellene magyaráznia, miért meneszti a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság vezetőjét - írja közleményében Komjáthi Imre, az...