GYŐZELEM!!! Eldőlt Magyarország visszavonja az Olimpia pályázatot- mondja az MTV


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A kormányzati szócsőként is emlegetett köztévé szerint Orbán Viktor, Tarlós István és a MOB vezetői végül arra jutottak, hogy visszavonják a pályázatot.

Az M1 információi szerint Orbán Viktor miniszterelnök, Tarlós István főpolgármester és Borkai Zsolt, a MOB vezetőjének szerda esti találkozóján az a közös elhatározás született, hogy Magyarország visszalép, mert a pályázat súlyos presztízsveszteség lenne az országnak. A döntés oka, hogy Magyarország nem tarthat fenn elhúzódó, vereségre ítélt pályázatot.

Ezért a tárgyaló felek arra jutottak, hogy csak az lehet a felelős döntés, ha a főváros és a MOB visszalép a pályázattól – értesült az M1.

Szerdán a Fővárosi Közgyűlésen is téma volt az olimpiai pályázat, ahol azonban nem jutottak semmire azon kívül, hogy elfogadtak egy Kocsis Máté által jegyzett indítványt.

Több fideszes fővárosi képviselő a félszólásában  elmondta, hogy az MSZP hibája az, hogy nem lesz Magyarországon Olimpia, és az említett indítvány is erre utal, mely kimondta, hogy az olimpia mögött eddig megvolt a nemzeti egység, de az ellenzék elárulta az olimpia ügyét.

Ugyanezen indítvány arra kérte fel Tarlóst, hogy a MOB-bal és Orbánnal egyeztessen arról, van-e még értelme benyújtani a pályázatot.

Ez az egyeztetés történt meg ma este és ennek lett az az eredménye, hogy az Olimpiai Pályázat visszavonásra kerül.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük