Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Józsi bácsit mindenki ismerte, aki részt vett már ellenzéki tüntetésen. Takács József László aki talán a „gyurcsánytáblás bácsiként” vált ismerté az ellenzéki oldalon és Gyurcsány Ferenc legfanatikusabb támogatójaként, most otthagyta pártját.
Mint bucsúlevelében fogalmaz: „Én mindig tiszteltem Önt, de rá kellett jönnöm, hogy ma már nem az az ember aki volt. Össze-vissza beszél, rágalmaz embereket, ezért nem akar Önnel senki a liberális baloldalról együtt dolgozni.”

„A magyar demokráciának és a liberális baloldalnak akkor tesz jót, ha visszavonul a politikai életből. Ön megosztó személyiség, amelyet már a demokratikus ellenzéki pártok nem tudnak elviselni.”


Ismeretes, hogy több vád is felvetődött a DK-vezérével szemben, hogy talán nem is Orbán Viktor legyőzése a célja. A DK egyik budapesti kerületi vezetője arról tájékoztatott minket, hogy egyre nagyobb a feszültség a pártba.

Forrásunk elmondta, egyre többeknek nem tetszik az a fajta kurucinfót idéző stílus, amely a párt internetes felületein megjelent. Többen fogalmaznak meg kritikákat a DK internetes véleményvezéreinek karaktergyilkos megnyílvánulásával szemben.

“Hogy lehet úgy kormányt váltani, de mondjuk csak egy közös bográcsot akár felállítani, hogy közben minden undokságot elmondunk remélt szövetségeseinkről. A Szocialisták legalább korrektek és nyíltan mondják ki ha valami nem tetszik nekik, mi meg szégyen szemre sunnyogunk, a sajtóban adjuk a szépet közben az interneten feltüzelt kommentelőinkre bízzuk a többit.”

Emlékezetes, hogy a párt volt vezetőségi tagja Kerék-Bárczy Szabolcs is elhagyta pártját a DK-t. Kerék-Bárczy a 168 óra legújabb számában Paradigmaváltást címmel írt arról, hogy szerinte a jelenlegi formájában az ellenzék alkalmatlan az Orbán-rendszer leváltására, egyetlen politikusa sincs, aki reálisnak tartaná a 2018-as választási győzelmet. Hibásnak nevezte a DK mostani stratégiáját, aminek nagyjából annyi a lényege, hogy először a baloldalt kell legyőzniük, aztán majdcsak lesz valami.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: