Viharos körülmények között hagyta ott pártját a DK ikonikus alakja


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Józsi bácsit mindenki ismerte, aki részt vett már ellenzéki tüntetésen. Takács József László aki talán a „gyurcsánytáblás bácsiként” vált ismerté az ellenzéki oldalon és Gyurcsány Ferenc legfanatikusabb támogatójaként, most otthagyta pártját.
Mint bucsúlevelében fogalmaz: „Én mindig tiszteltem Önt, de rá kellett jönnöm, hogy ma már nem az az ember aki volt. Össze-vissza beszél, rágalmaz embereket, ezért nem akar Önnel senki a liberális baloldalról együtt dolgozni.”

„A magyar demokráciának és a liberális baloldalnak akkor tesz jót, ha visszavonul a politikai életből. Ön megosztó személyiség, amelyet már a demokratikus ellenzéki pártok nem tudnak elviselni.”


Ismeretes, hogy több vád is felvetődött a DK-vezérével szemben, hogy talán nem is Orbán Viktor legyőzése a célja. A DK egyik budapesti kerületi vezetője arról tájékoztatott minket, hogy egyre nagyobb a feszültség a pártba.Forrásunk elmondta, egyre többeknek nem tetszik az a fajta kurucinfót idéző stílus, amely a párt internetes felületein megjelent. Többen fogalmaznak meg kritikákat a DK internetes véleményvezéreinek karaktergyilkos megnyílvánulásával szemben.

“Hogy lehet úgy kormányt váltani, de mondjuk csak egy közös bográcsot akár felállítani, hogy közben minden undokságot elmondunk remélt szövetségeseinkről. A Szocialisták legalább korrektek és nyíltan mondják ki ha valami nem tetszik nekik, mi meg szégyen szemre sunnyogunk, a sajtóban adjuk a szépet közben az interneten feltüzelt kommentelőinkre bízzuk a többit.”

Emlékezetes, hogy a párt volt vezetőségi tagja Kerék-Bárczy Szabolcs is elhagyta pártját a DK-t. Kerék-Bárczy a 168 óra legújabb számában Paradigmaváltást címmel írt arról, hogy szerinte a jelenlegi formájában az ellenzék alkalmatlan az Orbán-rendszer leváltására, egyetlen politikusa sincs, aki reálisnak tartaná a 2018-as választási győzelmet. Hibásnak nevezte a DK mostani stratégiáját, aminek nagyjából annyi a lényege, hogy először a baloldalt kell legyőzniük, aztán majdcsak lesz valami.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük