Viharos körülmények között hagyta ott pártját a DK ikonikus alakja


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Józsi bácsit mindenki ismerte, aki részt vett már ellenzéki tüntetésen. Takács József László aki talán a „gyurcsánytáblás bácsiként” vált ismerté az ellenzéki oldalon és Gyurcsány Ferenc legfanatikusabb támogatójaként, most otthagyta pártját.
Mint bucsúlevelében fogalmaz: „Én mindig tiszteltem Önt, de rá kellett jönnöm, hogy ma már nem az az ember aki volt. Össze-vissza beszél, rágalmaz embereket, ezért nem akar Önnel senki a liberális baloldalról együtt dolgozni.”

„A magyar demokráciának és a liberális baloldalnak akkor tesz jót, ha visszavonul a politikai életből. Ön megosztó személyiség, amelyet már a demokratikus ellenzéki pártok nem tudnak elviselni.”


Ismeretes, hogy több vád is felvetődött a DK-vezérével szemben, hogy talán nem is Orbán Viktor legyőzése a célja. A DK egyik budapesti kerületi vezetője arról tájékoztatott minket, hogy egyre nagyobb a feszültség a pártba.

Forrásunk elmondta, egyre többeknek nem tetszik az a fajta kurucinfót idéző stílus, amely a párt internetes felületein megjelent. Többen fogalmaznak meg kritikákat a DK internetes véleményvezéreinek karaktergyilkos megnyílvánulásával szemben.

“Hogy lehet úgy kormányt váltani, de mondjuk csak egy közös bográcsot akár felállítani, hogy közben minden undokságot elmondunk remélt szövetségeseinkről. A Szocialisták legalább korrektek és nyíltan mondják ki ha valami nem tetszik nekik, mi meg szégyen szemre sunnyogunk, a sajtóban adjuk a szépet közben az interneten feltüzelt kommentelőinkre bízzuk a többit.”

Emlékezetes, hogy a párt volt vezetőségi tagja Kerék-Bárczy Szabolcs is elhagyta pártját a DK-t. Kerék-Bárczy a 168 óra legújabb számában Paradigmaváltást címmel írt arról, hogy szerinte a jelenlegi formájában az ellenzék alkalmatlan az Orbán-rendszer leváltására, egyetlen politikusa sincs, aki reálisnak tartaná a 2018-as választási győzelmet. Hibásnak nevezte a DK mostani stratégiáját, aminek nagyjából annyi a lényege, hogy először a baloldalt kell legyőzniük, aztán majdcsak lesz valami.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük