Orbán gyakorlatilag lebuzizta Vonát – nincs mit ezen szépíteni


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Orbán Viktor a parlamentben lényegében lebuzizta Vona Gábort, aki válaszolt volna, de nem kapott szót. Ezt követően távozott az ülésteremből. Cicaharc a jobboldalon.

Vona Gábor, aki egyetlen alkalmat sem mulaszt el, hogy pártját a Fideszhez mérje és a Fidesz embertelen intézkedéseit a saját programja megvalósulásának manifesztációjaként élje meg beleszaladt a pofonba. Orbán meg a saját alpári stílusában válaszolt. Hiába nem stimmel ez a jobboldal.

Történ ugyanis, hogy az ellenzéki pártok közül elsőként a Jobbik kapott szót a parlament évadnyitó ülésén. Vona Gábor az olimpiával kezdte, azzal a témával, amelyet Orbán Viktor következetesen került évadnyitó beszédében.

„Elrontotta, mert hiába próbál mutogatni az olimpiai aláírásgyűjtés kapcsán arra a mozgalomra, amelyik most hirtelen szárba szökkent, ugyanis ez a mozgalom okozat, és az ok ön, miniszterelnök úr. Hiába próbálja a fővárosra áttolni a felelősséget, hiába próbál nyuszi módjára Tarlós István szoknyája mögé bújni, a felelősség, miniszterelnök úr, az öné” – jelentette ki Vona Gábor.

A kormányfőt az ellenzéki pártok felszólalásai után viszonválasz illeti meg, amelyben Orbán Viktor keményen nekiment Vona Gábornak.

„Vona képviselő úrnak kell még azt elmondanom – aki azt mondta, hogy ne bújjak Tarlós főpolgármester úr szoknyája mögé –, hogy nem szoktam én, illetve nem én szoktam más férfiak szoknyája mögé bújni” – reagált a miniszterelnök.

Orbán Viktor szerint a korrupció nem a Fideszre jellemző.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük