Orbán gyakorlatilag lebuzizta Vonát – nincs mit ezen szépíteni


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Orbán Viktor a parlamentben lényegében lebuzizta Vona Gábort, aki válaszolt volna, de nem kapott szót. Ezt követően távozott az ülésteremből. Cicaharc a jobboldalon.

Vona Gábor, aki egyetlen alkalmat sem mulaszt el, hogy pártját a Fideszhez mérje és a Fidesz embertelen intézkedéseit a saját programja megvalósulásának manifesztációjaként élje meg beleszaladt a pofonba. Orbán meg a saját alpári stílusában válaszolt. Hiába nem stimmel ez a jobboldal.

Történ ugyanis, hogy az ellenzéki pártok közül elsőként a Jobbik kapott szót a parlament évadnyitó ülésén. Vona Gábor az olimpiával kezdte, azzal a témával, amelyet Orbán Viktor következetesen került évadnyitó beszédében.

„Elrontotta, mert hiába próbál mutogatni az olimpiai aláírásgyűjtés kapcsán arra a mozgalomra, amelyik most hirtelen szárba szökkent, ugyanis ez a mozgalom okozat, és az ok ön, miniszterelnök úr. Hiába próbálja a fővárosra áttolni a felelősséget, hiába próbál nyuszi módjára Tarlós István szoknyája mögé bújni, a felelősség, miniszterelnök úr, az öné” – jelentette ki Vona Gábor.

A kormányfőt az ellenzéki pártok felszólalásai után viszonválasz illeti meg, amelyben Orbán Viktor keményen nekiment Vona Gábornak.

„Vona képviselő úrnak kell még azt elmondanom – aki azt mondta, hogy ne bújjak Tarlós főpolgármester úr szoknyája mögé –, hogy nem szoktam én, illetve nem én szoktam más férfiak szoknyája mögé bújni” – reagált a miniszterelnök.

Orbán Viktor szerint a korrupció nem a Fideszre jellemző.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük