Ceglédi Zoltán: Ha a szocialisták kitartanak Botka mellett, akkor…


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Egyre több közéleti szereplő és politikai elemző fejti ki véleményét Botka Lászlóról és főleg az MSZP szombati évértékelő rendezvényéről.

Ezúttal Ceglédi Zoltán, politikai elemző mondta el véleményét – és mint tőle megszokható, egyszerű, de lényegretörő és markáns álláspontot képviselt.

“ha a szocialisták kitartanak miniszterelnök-jelöltjük és annak világos baloldali politikája mellett, akkor ismét lehet egy sikeres, erős baloldali párt Magyarországon”

Való igaz, erős és markáns, elvszerű politizálással elérhető a változás. Csak így tovább! A folyamatok valóban pozitív irányba tartanak. Összeszedte volna magát az MSZP?
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük