Ceglédi Zoltán: Ha a szocialisták kitartanak Botka mellett, akkor…


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Egyre több közéleti szereplő és politikai elemző fejti ki véleményét Botka Lászlóról és főleg az MSZP szombati évértékelő rendezvényéről.

Ezúttal Ceglédi Zoltán, politikai elemző mondta el véleményét – és mint tőle megszokható, egyszerű, de lényegretörő és markáns álláspontot képviselt.

“ha a szocialisták kitartanak miniszterelnök-jelöltjük és annak világos baloldali politikája mellett, akkor ismét lehet egy sikeres, erős baloldali párt Magyarországon”

Való igaz, erős és markáns, elvszerű politizálással elérhető a változás. Csak így tovább! A folyamatok valóban pozitív irányba tartanak. Összeszedte volna magát az MSZP?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük