Juszt László szerint Orbán Viktor a magyar Soros György


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Megint sikerült elveszítenie a közpénznek a közpénz jellegét! 2016 októberében egy állami tulajdonú cég, a Hungarocontrol 320 millió forintot adott a Szövetség a Nemzetért Alapítványnak. Ez az alapítvány áll Orbán Viktor polgári köre mögött. – írja blogjában a népszerű televíziós

Lefordítom: Orbán Viktor magyar neve – Soros György. A különbség annyi, hogy Soros a saját vagyonából, a mindenkori hatalommal való visszaélők ellen fellépőket támogatja. Orbán ezzel szemben a mi pénzünkből a saját hatalmát erősíti erkölcstelen és törvénytelen módon.

A kényszeres hazudozó

Orbán, a kényszeres hazudozó hazuggá tette az egész országot. Nála már a magyar szavak sem azt jelentik, amit korábban.

– Azt mondja: “alkotmányos rend van az országban”, miközben nincsen alkotmány, csak alaptörvény.

– Azt mondja: “kőbe véstük az alaptörvényt”. Azóta kilencszer faragták át.

– Azt mondja:” a köztársasági elnök”, miközben nincsen köztársaság, csak Magyarország.

– Azt mondja: “Fidesz, Fiatal Demokraták Szövetsége”, miközben régen nem fiatalok, messze nem demokraták, s főként nem szövetség, hanem maffia.

– Azt mondja: “Magyarország erősödik”, miközben 28 uniós tagállamból sikerült a 25. helyet elfoglalni, olyan országok mögött, mint Románia és Bulgária.

– Azt mondja: “nem hagyjuk eltőzsdézni, megőrizzük a nyugdíjakat.” Jó, mondjuk ebben igazat mondott. Mind a 3.000 milliárdot megőrizték saját maguknak.

– Azt mondja: Plagizálás nem létezik, csak a meglévő ismeretek újrahasznosítása.Lehet folytatni az “Orbán-magyart”…


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük