Juszt László szerint Orbán Viktor a magyar Soros György


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Megint sikerült elveszítenie a közpénznek a közpénz jellegét! 2016 októberében egy állami tulajdonú cég, a Hungarocontrol 320 millió forintot adott a Szövetség a Nemzetért Alapítványnak. Ez az alapítvány áll Orbán Viktor polgári köre mögött. – írja blogjában a népszerű televíziós

Lefordítom: Orbán Viktor magyar neve – Soros György. A különbség annyi, hogy Soros a saját vagyonából, a mindenkori hatalommal való visszaélők ellen fellépőket támogatja. Orbán ezzel szemben a mi pénzünkből a saját hatalmát erősíti erkölcstelen és törvénytelen módon.

A kényszeres hazudozó

Orbán, a kényszeres hazudozó hazuggá tette az egész országot. Nála már a magyar szavak sem azt jelentik, amit korábban.

– Azt mondja: “alkotmányos rend van az országban”, miközben nincsen alkotmány, csak alaptörvény.

– Azt mondja: “kőbe véstük az alaptörvényt”. Azóta kilencszer faragták át.

– Azt mondja:” a köztársasági elnök”, miközben nincsen köztársaság, csak Magyarország.

– Azt mondja: “Fidesz, Fiatal Demokraták Szövetsége”, miközben régen nem fiatalok, messze nem demokraták, s főként nem szövetség, hanem maffia.– Azt mondja: “Magyarország erősödik”, miközben 28 uniós tagállamból sikerült a 25. helyet elfoglalni, olyan országok mögött, mint Románia és Bulgária.

– Azt mondja: “nem hagyjuk eltőzsdézni, megőrizzük a nyugdíjakat.” Jó, mondjuk ebben igazat mondott. Mind a 3.000 milliárdot megőrizték saját maguknak.

– Azt mondja: Plagizálás nem létezik, csak a meglévő ismeretek újrahasznosítása.

Lehet folytatni az “Orbán-magyart”…


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük