Ennyi volt, lehúzza a rolót a Jobbik lapja, nincs többé Barikád 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Tovább gyengül a Jobbik hátországa, megszűnik a párt nem hivatalos lapja a Barikád. A Jobbikhoz közeli, eddig a Jobbik pártalapítványa által finanszírozott Barikád című újság nem jelenik meg többet. Az indok prózai: nincs rá pénz, az alapítvány meg nem finanszírozza tovább.

Nem cikkez többet a “Fehér Európáról” a Barikád

2010 elején már hetilapként került az újságárusok polcaira a Barikád, aztán egy ideje kéthetente jelent meg a lap. Mint kiderült, a Jobbik pártalapítványán kívül senki sem volt arra hajlandó, hogy finanszírozza az újság fenntartását. A magyar hirdetési piacon nem igazán akadtak olyan vállalkozások sem, akik a Barikádban hirdettek volna, szerintük sokan retorzióktól tartottak, többeknek meg sem fordult a fejükben ilyesmi.-írjákA néppártosodó Jobbik támogatottsága tavaly szeptember óta megállíthatatlanul zsugorodik, mára több közvélemény-kutató is  csupán a harmadik helyre méri a kisebbik jobboldali pártot. Ezzel párhuzamosan az MSZP pedig növelte a bázisát.

Vona Gábor személyes körül is kialakultak elégedetlen hangok, a párt legutóbbi gyűlésén a Jobbikkal elvileg szövetséges Magyar Gárda nevezet méltatlanak Vonát és szimbolikusan vissza kérte a pártelnök gárdamellényét.

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük