Ennyi volt, lehúzza a rolót a Jobbik lapja, nincs többé Barikád 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Tovább gyengül a Jobbik hátországa, megszűnik a párt nem hivatalos lapja a Barikád. A Jobbikhoz közeli, eddig a Jobbik pártalapítványa által finanszírozott Barikád című újság nem jelenik meg többet. Az indok prózai: nincs rá pénz, az alapítvány meg nem finanszírozza tovább.

Nem cikkez többet a “Fehér Európáról” a Barikád

2010 elején már hetilapként került az újságárusok polcaira a Barikád, aztán egy ideje kéthetente jelent meg a lap. Mint kiderült, a Jobbik pártalapítványán kívül senki sem volt arra hajlandó, hogy finanszírozza az újság fenntartását. A magyar hirdetési piacon nem igazán akadtak olyan vállalkozások sem, akik a Barikádban hirdettek volna, szerintük sokan retorzióktól tartottak, többeknek meg sem fordult a fejükben ilyesmi.-írják

A néppártosodó Jobbik támogatottsága tavaly szeptember óta megállíthatatlanul zsugorodik, mára több közvélemény-kutató is  csupán a harmadik helyre méri a kisebbik jobboldali pártot. Ezzel párhuzamosan az MSZP pedig növelte a bázisát.

Vona Gábor személyes körül is kialakultak elégedetlen hangok, a párt legutóbbi gyűlésén a Jobbikkal elvileg szövetséges Magyar Gárda nevezet méltatlanak Vonát és szimbolikusan vissza kérte a pártelnök gárdamellényét.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük