Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A 168 órában jelent meg a szomorú hír, hogy nincs munkája Sándor Máriának, a fekete ruhás nővérnek. Már a felvételi beszélgetéseken jelzik neki, hogy nem értenek egyet vele, és aztán nem hívják többet. Társai elmaradtak tőle, ahogy az egészségügyi dolgozók sem állnak mögötte.

Állandósuló konfliktusai miatt öngyilkosságot kísérelt meg, felvágta az ereit, de megmentették. Azt mondja, békében szeretne élni, emelt fővel kilépni a közéletből. Egyszer már abba akarta hagyni, mégis maradt. Kár volt, ráment az egészsége.

 

Dopeman, Pityinger László a népszerű ellenzéki művész, Facebookon üzent Sándor Máriának:

“Együttérzek Sándor Máriával. Sajnálom, hogy most rossz neki, de önmagát csapta be, amikor túldimenzionálta azt a pár tüntetéses nagyszínpadot. A politikában nincsen jó vagy rossz oldal, csak jobb és rosszabb emberek (az előbbiek maroknyian).

Minden az érdekérvényesítésről és a haszonmaximalizálásról szól, legyen az politikai vagy anyagi. Aki itt akar állóvizet fölkavarni, jobb ha egyszerre okos, erős és laza, mert ezek a mosolyok, ígéretek és kézfogások nem jelentenek semmit.

Ezt a számot küldte Dopeman Sándor Máriának

Kár, hogy ezt így kellett megtanulnia, ha megkérdez, elmondtam volna. Föl a fejjel, irány egy jó plasztikai sebészet, vagy némi nyelvtanulás után egy nyugati klinika állomfizetésért. Ebbe nem érdemes belehalni: https://youtu.be/OssBKvnYtAg Szorítok neked.”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: