Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Épül szépül Magyarország stadion fele. Kár, hogy a kórházakról nem mondható ugyanez el. Stadion kell még ha megdöglik a szomszéd tehene is. Ez a mondat valósággá vált egy baranya megyei kisvárosban.

Kozármisleny városa nem éppen gazdag város, munkahely sem jut mindenkinek. Egy ilyen kistelepülésének a Fideszes logika szerint mi kell? De hogy ipar… STADION!  Na mindenki boldog lehet, mert most már van egy új stadionjuk, bölcs beruházás, biztos felvirágoztatja a kisvárost.  Csak milyen kár, hogy a környező házakat meg épp tönkreteszi.

Tervezési hiba miatt állnak a vízben a kozármislenyi focipálya melletti házak.- írja a HírTV A 440 milliós állami támogatásból felhúzott stadionban ugyanis nincs megoldva a vízelvezetés. Az elmúlt napok csapadékos időjárása miatt a víz így a közeli házakba folyik.

A pályát az eredeti tervekhez képest nyolc méterrel közelebb hozták a lakóépületekhez és a szintjét is megemelték. A lakók a szintén hiányzó hangszigetelés miatt már korábban pertársaságot alapítottak.

„Egy ilyen eső mellett, ami azt hiszem, másfél milliméter eső volt, az összes ház vízben áll, és a csapadékvíz elvezetése nélkül ilyet megépíteni, ezt borzalmasnak ítéljük meg” – nyilatkozta a HírTV-nek Kesztyűs József


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: