Vízben állnak az új stadion tervezési hibája miatt a környező házak


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Épül szépül Magyarország stadion fele. Kár, hogy a kórházakról nem mondható ugyanez el. Stadion kell még ha megdöglik a szomszéd tehene is. Ez a mondat valósággá vált egy baranya megyei kisvárosban.

Kozármisleny városa nem éppen gazdag város, munkahely sem jut mindenkinek. Egy ilyen kistelepülésének a Fideszes logika szerint mi kell? De hogy ipar… STADION!  Na mindenki boldog lehet, mert most már van egy új stadionjuk, bölcs beruházás, biztos felvirágoztatja a kisvárost.  Csak milyen kár, hogy a környező házakat meg épp tönkreteszi.

Tervezési hiba miatt állnak a vízben a kozármislenyi focipálya melletti házak.- írja a HírTV A 440 milliós állami támogatásból felhúzott stadionban ugyanis nincs megoldva a vízelvezetés. Az elmúlt napok csapadékos időjárása miatt a víz így a közeli házakba folyik.

A pályát az eredeti tervekhez képest nyolc méterrel közelebb hozták a lakóépületekhez és a szintjét is megemelték. A lakók a szintén hiányzó hangszigetelés miatt már korábban pertársaságot alapítottak.

„Egy ilyen eső mellett, ami azt hiszem, másfél milliméter eső volt, az összes ház vízben áll, és a csapadékvíz elvezetése nélkül ilyet megépíteni, ezt borzalmasnak ítéljük meg” – nyilatkozta a HírTV-nek Kesztyűs József


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük