Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Már megint hisztizik a DK. No, nehogy azt hidd, hogy azért mert a többi ellenzéki párt nem szeretne jobb oktatást vagy egészségügyet esetleg ők nagyobb léptékkel fejlesztenék a zöld energiát…  A lószart mama! A koncról szól a hisztijük, de az is alaptalan. Nekem személy szerint, de szerintem mindenkinek, tökéletesen elege van már az ilyen hatalmi pricsogásokból.  Senkit nem érdekel, ez csak rólatok szól s nem Magyarországról!

Totálisan kiábrándító az, amit a DK művel szombat óta. Tele sírják a Facebook falamat, hogy a többi ellenzéki párt nélkülük ült le tárgyalni egy asztalhoz. Persze, három dologról elfeledkeznek:

1.) Ők voltak azok, akik szétszakították az MSZP-t mert más úton kívánnak járni. Én megértem őket,hogy most az MSZP-vel való összefogásra áhítoznak, szerintem is csak az MSZP képes megszervezni a változást Magyarországon.

2.) Amikor elkezdődtek 2016 őszén a tárgyalások a DK elnöke volt az, aki  kivétózott egy pár szervezetet, csak mert Összefogás! Most meg azt hiszik, szerintem elég paranoiásan, hogy Ők lettek kivétózva…  Magukból indulnak ki.

3.) Amióta megnevezte az MSZP Botkát, mint miniszterelnök jelöltjüket ott fúrják és faragják, gyalázzák ahol csak tudják. Ráadásul, ebben is hazudtak mert Gyurcsány már lehet elfelejtette, de maga mesélte el 2016 október 24-én, hogy találkozott Botkával. Emlékszünk rá, hogy azt terjesztették, hogy  Botka velük nem is találkozott?

Még azért is teljesen jogtalan ez az újabb összefogós rinyálása a DK-nak, mert Molnár Gyula az MSZP elnöke még 2017. január 18-án az ATV Egyenes Beszéd műsorában ismertette az MSZP együttműködési tárgyalási stratégiáját. Elmondta, hogy először a kisebb ellenzéki pártok, majd Együtt, Párbeszéd és a legvégén a DK. A műsorvezető is bólintólag megjegyezte: érti, hogy miért a DK marad a végére. Aki nem értené, logikus mert így kisebb a kakaskodás. De a DK így is csak kakaskodik.

Na de az, hogy ez a hiszti miről is szól, nem szól sajnos másról mint Gyurcsány Ferenc politikai túléléséről. Szarik ő bele, hogy lesz e kormányváltás. Ezt ki kell mondani. Az ami történik a magyar baloldalon 2010 -tágabb értelemben 2006 óta-, az nem szól másról mint egy ember hatalmi ambícióiról.

Ebből elég! Nekem személy szerint ebből elegem van. Nem Gyurcsányról szól a politika és legkevésbé sem arról hogy ő belőle képviselő lesz-e. Szóval abba kéne hagyni a hisztit, az MSZP megmondta, be fogja venni a DK-t a buliba, megnyugodhatsz. Most mehetsz és megihatsz kurva sok bort, akár egy évértékelőn is.

Az MSZP felelősség teljes választ adott Gyurcsány igaztalan kirohanására: “Az MSZP nem üzenget, hanem a kormányváltásra esélyes közösség bővítésén dolgozik.”

Feri, dolgozz inkább ezen te is és hagyd abba a rombolást! Kormányváltást akarunk és nem folyton a DK hisztijét hallgatni!

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: