Juszt László: “Orbán nem politikus…csak egy pénzéhes hazug ripacs”


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

“A magyar kormány puccsot hajt végre a magyar parlament ellen, a magyar kormány puccsot hajt végre a saját népe ellen – mondta Orbán Viktor egy szlovákiai konferencián.

A Fidesz elnöke azt bírálta kijelentésével, hogy a Gyurcsány-kormány megállapodott Oroszországgal a Déli áramlat nevű gázvezeték hazai szakaszának megépítéséről. /2008.02.28./

Az orosz követség távirata Orbán Viktor “bevallotta a nagykövetségnek, hogy hasonló politikát folytatna a Déli Áramlattal mint a jelenlegi Bajnai-kormány és ezért a Fidesz hallgatása a legutóbbi bejelentéskor éles ellentétben áll a korábbi harcias kijelentéseivel”. /2010. 01. 10./“Érdekünk a Déli áramlat beindítása.” /2017. február 2./

Orbán nem politikus, hanem csak a saját éredekeit szem előtt tartó hatalom- és pénzéhes hazug ripacs.

Tovább gondolva: nem is az a probléma, hogy érdekei szerint változtatja a véleményét, hanem az, hogy 2008-ban is tudta, hogy az országnak szüksége van a Déli áramlatra, s ennek ellenére ordította, hogy az aktuális kormány puccsot hajt végre saját népe ellen. Pedig akkor is ő volt a puccsista!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük