Juszt László: “Orbán nem politikus…csak egy pénzéhes hazug ripacs”


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

“A magyar kormány puccsot hajt végre a magyar parlament ellen, a magyar kormány puccsot hajt végre a saját népe ellen – mondta Orbán Viktor egy szlovákiai konferencián.

A Fidesz elnöke azt bírálta kijelentésével, hogy a Gyurcsány-kormány megállapodott Oroszországgal a Déli áramlat nevű gázvezeték hazai szakaszának megépítéséről. /2008.02.28./

Az orosz követség távirata Orbán Viktor “bevallotta a nagykövetségnek, hogy hasonló politikát folytatna a Déli Áramlattal mint a jelenlegi Bajnai-kormány és ezért a Fidesz hallgatása a legutóbbi bejelentéskor éles ellentétben áll a korábbi harcias kijelentéseivel”. /2010. 01. 10./

“Érdekünk a Déli áramlat beindítása.” /2017. február 2./

Orbán nem politikus, hanem csak a saját éredekeit szem előtt tartó hatalom- és pénzéhes hazug ripacs.

Tovább gondolva: nem is az a probléma, hogy érdekei szerint változtatja a véleményét, hanem az, hogy 2008-ban is tudta, hogy az országnak szüksége van a Déli áramlatra, s ennek ellenére ordította, hogy az aktuális kormány puccsot hajt végre saját népe ellen. Pedig akkor is ő volt a puccsista!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük