Csalódás! Nem a tervek szerint alakult Kálmán Olga átigazolása


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Tavaly év végén hatalmas meglepetést okozott Kálmán Olga bejelentése, hogy 13 év után ott hagyja az ATV-t és átigazol a HírTV-hez, ahol az új műsora február elején indul.

Azonban, akik már nagyon várták Olga debütálást a HírTV-ben csalódniuk kell, a Népszava beszámolója alapján a tervekkel ellentétben mégsem indul el februárban Kálmán Olga új műsora.

A lap forrása szerint a csúszás pontos okát nem lehet tudni, csupán annyit mondott, jelenleg még az előkészületek zajlanak mindig, Kálmán Olga várhatóan március második felétől lesz látható a képernyőn. Azért egy másfél hónapos csuszás komolynak mondható, de ha minden igaz a műsorvezető  egy az Egyenes beszédhez hasonló formátumú produkcióban kap majd szerepet.

Pár napja jelent meg az is az Indexen, hogy húsz tévés mondott fel a Hír TV-nél. TV-től távozók többsége a műszakból került ki, leginkább vágók, technikusok, operatőrök mondtak fel és fogadták el ezzel párhuzamosan az Echo TV ajánlatát.

A  felmondó tévéseket egyenként kereste meg Mészáros Lőrinc, a felcsúti polgármester és újdonsült médiacár tévéje és kínált nekik magasabb fizetést (nem egy esetben 50 százalékkal többet) és/vagy jobb beosztást,  aminek elég nehéz ellenállni.

Természetesen akadt olyan munkavállaló is, aki lelkiismereti okokból távozott, és politikai meggyőződésébe már nem fért bele a Hír TV által képviselt irány, igaz, a tévé nem ma lett kormánykritikus, hanem nagyjából a G-nap (2015 február 6.) másnapján. Más esetben családi ok is közrejátszott, míg olyan Hír TV-s is akadt, akinek nem tetszett Kálmán Olga leigazolása-véli az index.hu

Mi pedig könnyen elképzelhetőnek látjuk, hogy ezek a felmondások okozzák Kálmán Olga új műsorának csúszását.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük