Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tavaly év végén hatalmas meglepetést okozott Kálmán Olga bejelentése, hogy 13 év után ott hagyja az ATV-t és átigazol a HírTV-hez, ahol az új műsora február elején indul.

Azonban, akik már nagyon várták Olga debütálást a HírTV-ben csalódniuk kell, a Népszava beszámolója alapján a tervekkel ellentétben mégsem indul el februárban Kálmán Olga új műsora.

A lap forrása szerint a csúszás pontos okát nem lehet tudni, csupán annyit mondott, jelenleg még az előkészületek zajlanak mindig, Kálmán Olga várhatóan március második felétől lesz látható a képernyőn. Azért egy másfél hónapos csuszás komolynak mondható, de ha minden igaz a műsorvezető  egy az Egyenes beszédhez hasonló formátumú produkcióban kap majd szerepet.

Pár napja jelent meg az is az Indexen, hogy húsz tévés mondott fel a Hír TV-nél. TV-től távozók többsége a műszakból került ki, leginkább vágók, technikusok, operatőrök mondtak fel és fogadták el ezzel párhuzamosan az Echo TV ajánlatát.

A  felmondó tévéseket egyenként kereste meg Mészáros Lőrinc, a felcsúti polgármester és újdonsült médiacár tévéje és kínált nekik magasabb fizetést (nem egy esetben 50 százalékkal többet) és/vagy jobb beosztást,  aminek elég nehéz ellenállni.

Természetesen akadt olyan munkavállaló is, aki lelkiismereti okokból távozott, és politikai meggyőződésébe már nem fért bele a Hír TV által képviselt irány, igaz, a tévé nem ma lett kormánykritikus, hanem nagyjából a G-nap (2015 február 6.) másnapján. Más esetben családi ok is közrejátszott, míg olyan Hír TV-s is akadt, akinek nem tetszett Kálmán Olga leigazolása-véli az index.hu

Mi pedig könnyen elképzelhetőnek látjuk, hogy ezek a felmondások okozzák Kálmán Olga új műsorának csúszását.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: