Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ellenzékiségét sohasem véka alá rejtő művész, akit már fogtak perbe amiatt, hogy elrúgta Orbán hungarocell fejét és akinek nincsenek fellépései mióta politikailag színt vallott sosem tudta meghátrálásra kényszeríteni a hatalom, főleg, ha Orbánról van szó!

 

A művész szúrja a Fidesz szemét és folyamatosan hülyét csinál a hatalomból, vagy a hatalom hiszi ennyire hülyének az embereket.

Nyilvánosságra került ugyanis Orbán Viktor vagyonnyilatkozata, melyből kiderül feleségével közös számlájukon csak 792 ezer forint van. A repper azonban azonnal a szorult anyagi helyzetben lévő miniszterelnök segítségére sietett méghozzá kedvezményes hitelt szerezve neki:

„A MINISZTERELNÖK ÚR SZERÉNY ANYAGI HELYZETÉRE VALÓ TEKINTETTEL, HITELKÉRELME ESETÉN ELENGEDJÜK A SIKERDÍJUNK FELÉT, MERT AZ ORSZÁGUNK NAGY VEZETŐJÉNEK EZ JÁR. PUNKTUM!

Gyors jelzálog, személyi és céghitelek akár előzetes költségek nélkül!
Akár az ingatlan értékének 60-%áig felvehető, országosan igényelhető.
BAR/KHR-lista esetén is van megoldás ha van ingatlan fedezet!
Átfutási idő: 2 hét.
Szabad felhasználású hitel törlesztőrészlete milliónként 20 évre:
7100 Ft,-/hó THM: 6.2%, Kamat: 5.97%

Személyi hitel akár 1 nap alatt!!! Feltétele: 1 éves munkaviszony, 85.000 Ft nettó jövedelem. Kizáró ok: aktív KHR/BAR lista.
Személyi hitel törlesztő részlete 1.000.000 Ft esetén 84 hó futamidővel: 20.430 Ft / hó THM: 11-18,4%

Céges hitelek, vállalkozói hitelek akár kezdő vállalkozások részére is. Kezdő vállalkozás esetén ingatlan fedezet szükséges!
Info privát üzenetben vagy hívd: 06303302020 „


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: