Dopeman olyat alázott Orbán Viktorra, hogy a fal adta a másikat


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Az ellenzékiségét sohasem véka alá rejtő művész, akit már fogtak perbe amiatt, hogy elrúgta Orbán hungarocell fejét és akinek nincsenek fellépései mióta politikailag színt vallott sosem tudta meghátrálásra kényszeríteni a hatalom, főleg, ha Orbánról van szó!

 

A művész szúrja a Fidesz szemét és folyamatosan hülyét csinál a hatalomból, vagy a hatalom hiszi ennyire hülyének az embereket.

Nyilvánosságra került ugyanis Orbán Viktor vagyonnyilatkozata, melyből kiderül feleségével közös számlájukon csak 792 ezer forint van. A repper azonban azonnal a szorult anyagi helyzetben lévő miniszterelnök segítségére sietett méghozzá kedvezményes hitelt szerezve neki:

„A MINISZTERELNÖK ÚR SZERÉNY ANYAGI HELYZETÉRE VALÓ TEKINTETTEL, HITELKÉRELME ESETÉN ELENGEDJÜK A SIKERDÍJUNK FELÉT, MERT AZ ORSZÁGUNK NAGY VEZETŐJÉNEK EZ JÁR. PUNKTUM!

Gyors jelzálog, személyi és céghitelek akár előzetes költségek nélkül!
Akár az ingatlan értékének 60-%áig felvehető, országosan igényelhető.
BAR/KHR-lista esetén is van megoldás ha van ingatlan fedezet!
Átfutási idő: 2 hét.
Szabad felhasználású hitel törlesztőrészlete milliónként 20 évre:
7100 Ft,-/hó THM: 6.2%, Kamat: 5.97%

Személyi hitel akár 1 nap alatt!!! Feltétele: 1 éves munkaviszony, 85.000 Ft nettó jövedelem. Kizáró ok: aktív KHR/BAR lista.
Személyi hitel törlesztő részlete 1.000.000 Ft esetén 84 hó futamidővel: 20.430 Ft / hó THM: 11-18,4%

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Céges hitelek, vállalkozói hitelek akár kezdő vállalkozások részére is. Kezdő vállalkozás esetén ingatlan fedezet szükséges!
Info privát üzenetben vagy hívd: 06303302020 „


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük