Brutális videó járja be a netet, hogy a MÁV hogyan nem készült fel a téli fagyra


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Magyarországon még mindig meg tudja lepni az állami szolgáltatókat az, hogy télen bizony fagyhat sőt még hó is eshet, nyáron meg kánikula van…

Az időjárás előrejelzésekből napokra előre lehet tudni, hogy ónos eső lesz és fagy, de a Kettős Mérce blog facebook oldalán publikált videó alapján erre nem tudott mindenütt felkészülni a MÁV.

 

Mikor éljük már meg azt, hogy leesik egy kis hó és nem áll meg az élet? Hogy el van takarítva a járda az úttest, a megálló? Hogy jól működik a magyar állam??


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük