Megszakítjuk adásunkat! Szarvas Koppány Bendegúz bejelentette indul a DK tisztújításán! 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Őrületes izgalmakat tartogat a Demokratikus Koalíció következő tisztújítása. Szarvas Koppány Bendegúz Facebook-posztjában bejelentette indul a DK következő tisztújításán. Mindenki nyugodjon meg, nem Gyurcsány Ferencnek lesz kihívója… mondjuk azt nehezen is tudnánk elképzelni, hogy a DEMOKRATIKUS Koalícióban bár ki is szembe merne indulni Ferivel.

Szarvas Koppány Bendegúz egy terjedelmes posztban kéri a híveit, hogy támogassák Őt, hogy bekerüljön a DK-elnökségébe.

Bár számunkra nem okoz meglepetést, de egy megdöbbentő őszinteségű tényállítás szerepel Koppány kandidáló programjában: “A Demokratikus Koalíció tagságában csak elvétve találni harmincon alulit, így ez a korosztály szinte semmilyen képviseletet nem kap a pártban.” Arra is ki tér, a DK fiatalja, hogy azért gond ez, “mert a pártban hiányzik az ő fiatalos lendületük, az innovativitásuk és a nyitottságuk”.

Aki nem ismerné Koppányt, ő vezette hosszú éveken keresztül a DK ifjúsásági képződményét az IDÉ-t. Bár létszámban soha nem voltak sokan, de a szervezet Koppány vezetése alatt legalább adott magáról életjeleket. Tisztázatlan körülmények között, már nem Ő vezeti ezt a csoportot, azóta sokat nem hallani felőlük.

Mi tagadás lehet ráférne a DK-ra a vérfrissítés, bár az összes médium csak attól volt hangos, hogy a legfrissebb közvélemény-kutatások alapján az MSZP megelőzte a Jobbikot, de az élesebb szeműek azt is kiszúrták, hogy a DK-át ismét 5 százalék alá mérik.

Akinek meg nem világos, hogy miért nincsenek a DK-ban fiatalok tekintse meg ezt a videót, melyben Molnár Csaba és Gyurcsány Ferenc egy nyilvános rendezvényen égetik be a saját ifi vezetőjüket, Szarvas Koppány Bendegúzt, aki tette a dolgát és tagokat akart toborozni:

Maradjunk annyiban nem elegáns…

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük