Megszakítjuk adásunkat! Szarvas Koppány Bendegúz bejelentette indul a DK tisztújításán! 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Őrületes izgalmakat tartogat a Demokratikus Koalíció következő tisztújítása. Szarvas Koppány Bendegúz Facebook-posztjában bejelentette indul a DK következő tisztújításán. Mindenki nyugodjon meg, nem Gyurcsány Ferencnek lesz kihívója… mondjuk azt nehezen is tudnánk elképzelni, hogy a DEMOKRATIKUS Koalícióban bár ki is szembe merne indulni Ferivel.

Szarvas Koppány Bendegúz egy terjedelmes posztban kéri a híveit, hogy támogassák Őt, hogy bekerüljön a DK-elnökségébe.

Bár számunkra nem okoz meglepetést, de egy megdöbbentő őszinteségű tényállítás szerepel Koppány kandidáló programjában: “A Demokratikus Koalíció tagságában csak elvétve találni harmincon alulit, így ez a korosztály szinte semmilyen képviseletet nem kap a pártban.” Arra is ki tér, a DK fiatalja, hogy azért gond ez, “mert a pártban hiányzik az ő fiatalos lendületük, az innovativitásuk és a nyitottságuk”.

Aki nem ismerné Koppányt, ő vezette hosszú éveken keresztül a DK ifjúsásági képződményét az IDÉ-t. Bár létszámban soha nem voltak sokan, de a szervezet Koppány vezetése alatt legalább adott magáról életjeleket. Tisztázatlan körülmények között, már nem Ő vezeti ezt a csoportot, azóta sokat nem hallani felőlük.

Mi tagadás lehet ráférne a DK-ra a vérfrissítés, bár az összes médium csak attól volt hangos, hogy a legfrissebb közvélemény-kutatások alapján az MSZP megelőzte a Jobbikot, de az élesebb szeműek azt is kiszúrták, hogy a DK-át ismét 5 százalék alá mérik.

Akinek meg nem világos, hogy miért nincsenek a DK-ban fiatalok tekintse meg ezt a videót, melyben Molnár Csaba és Gyurcsány Ferenc egy nyilvános rendezvényen égetik be a saját ifi vezetőjüket, Szarvas Koppány Bendegúzt, aki tette a dolgát és tagokat akart toborozni:Maradjunk annyiban nem elegáns…

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük