Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Őrületes izgalmakat tartogat a Demokratikus Koalíció következő tisztújítása. Szarvas Koppány Bendegúz Facebook-posztjában bejelentette indul a DK következő tisztújításán. Mindenki nyugodjon meg, nem Gyurcsány Ferencnek lesz kihívója… mondjuk azt nehezen is tudnánk elképzelni, hogy a DEMOKRATIKUS Koalícióban bár ki is szembe merne indulni Ferivel.

Szarvas Koppány Bendegúz egy terjedelmes posztban kéri a híveit, hogy támogassák Őt, hogy bekerüljön a DK-elnökségébe.

Bár számunkra nem okoz meglepetést, de egy megdöbbentő őszinteségű tényállítás szerepel Koppány kandidáló programjában: „A Demokratikus Koalíció tagságában csak elvétve találni harmincon alulit, így ez a korosztály szinte semmilyen képviseletet nem kap a pártban.” Arra is ki tér, a DK fiatalja, hogy azért gond ez, „mert a pártban hiányzik az ő fiatalos lendületük, az innovativitásuk és a nyitottságuk”.

Aki nem ismerné Koppányt, ő vezette hosszú éveken keresztül a DK ifjúsásági képződményét az IDÉ-t. Bár létszámban soha nem voltak sokan, de a szervezet Koppány vezetése alatt legalább adott magáról életjeleket. Tisztázatlan körülmények között, már nem Ő vezeti ezt a csoportot, azóta sokat nem hallani felőlük.

Mi tagadás lehet ráférne a DK-ra a vérfrissítés, bár az összes médium csak attól volt hangos, hogy a legfrissebb közvélemény-kutatások alapján az MSZP megelőzte a Jobbikot, de az élesebb szeműek azt is kiszúrták, hogy a DK-át ismét 5 százalék alá mérik.

Akinek meg nem világos, hogy miért nincsenek a DK-ban fiatalok tekintse meg ezt a videót, melyben Molnár Csaba és Gyurcsány Ferenc egy nyilvános rendezvényen égetik be a saját ifi vezetőjüket, Szarvas Koppány Bendegúzt, aki tette a dolgát és tagokat akart toborozni:

Maradjunk annyiban nem elegáns…

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...