Az MSZP elnöke orosz nyelven szúrt oda Putyinnak (+videó)


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Molnár Gyula, az MSZP elnöke felszólította Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy Oroszországgal szemben is legyen ugyanolyan határozott, mint az Európai Unióval, amivel gyakorta még akkor is szembeszáll, ha azzal nem hazánk érdekeit szolgálja.
A legnagyobb ellenzéki párt elnöke kijelentette, a Vlagyimir Putyin orosz elnök és Orbán Viktor mai tárgyalását követő sajtótájékoztató rendkívül rövid és kevéssé információt szolgáltatott. Molnár úgy vélekedett, hogy a miniszterelnöknek tájékoztatnia kell a közvéleményt és a politikai pártokat a zárt ülésen történtekről.
A politikus elmondta, hogy a közelmúltban ugyan jelentősen megváltozott a világ, de hibás, sőt, bűnös válasz az, ha úgy gondoljuk, hogy el kell szakadni egy erős szövetségtől és nemzetállami megoldásokat kell keresni. Magyarország az elmúlt évtizedekben politikai, kulturális és földrajzi értelemben is részese volt egy erős szövetségnek, az Európai Uniónak, és ebben a szövetségben kell továbbra is keresnie a helyét.
A teljes sajtótájékoztatót itt nézheti meg:
Molnár Gyula figyelmeztetett, hogy a keleti nyitás nem járhat együtt a nyugati zárással, majd oroszul üzent Vlagyimir Putyinnak és az orosz népnek: lehetünk barátok, kell tudnunk együttműködni, de új alapokon. A pártelnök hozzátette, hogy amit ma láttunk, az nem ilyen megoldásnak tűnik.

A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük