A kormányszóvivő megerősítette: továbbra sem tettek le a civileket megregulázó törvényről


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Putyin látogatás oda, Putyin látogatás ide. Tegnap ismét megerősítette a Kovács Zoltán kormányszóvívó, az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, hogy a kormány továbbra sem tett le a civileket megregulázó törvényről.

Tegnap este Kovács Zoltán kormányszóvivő volt a vendég az Egyenes Beszédben, ahol azt mondta, hogy “Orosz-Magyar kapcsolatrendszer a legegyértelműbb, legtranszparensebb  Európában”

Ebben a beszélgetésben kérdezett rá a műsorvezető egy Orbán-nyilatkozat kapcsán,  hogy Készül- e a civil szabályozás? Erre a kormányszóvivő megerősítette, hogy készül, a kormány továbbra sem tett le erről a szándékáról. Azt is elárulta, hogy előreláthatólag tavasszal fog a parlament erről dönteni.

Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese korábban úgy fogalmazott: konkrétan a Társaság a Szabadságjogokért, a Helsinki Bizottság és a Transparency International azok a szervezetek, amelyeket vissza kell szorítani Magyarországon, mert „mindenféle legimitációs részvétel nélkül akarnak beleszólni a nagypolitikába.”

Az MSZP erre akkor reagálva egy videóban hívta fel a figyelmet, hogy pontosan milyen szervezeteket is vegzál a kormány.

A szocialisták a civilek elleni támadást Magyarország elleni támadásnak minősítette. A legnagyobb ellenzéki párt szerint nem lehet a civilek sorsáról tárgyalni nélkülük, azt is  kiemelten fontosnak tartják, hogy a civil szervezetek függetlenül és zavartalanul működhessenek. 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük