Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Putyin látogatás oda, Putyin látogatás ide. Tegnap ismét megerősítette a Kovács Zoltán kormányszóvívó, az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, hogy a kormány továbbra sem tett le a civileket megregulázó törvényről.

Tegnap este Kovács Zoltán kormányszóvivő volt a vendég az Egyenes Beszédben, ahol azt mondta, hogy „Orosz-Magyar kapcsolatrendszer a legegyértelműbb, legtranszparensebb  Európában”

Ebben a beszélgetésben kérdezett rá a műsorvezető egy Orbán-nyilatkozat kapcsán,  hogy Készül- e a civil szabályozás? Erre a kormányszóvivő megerősítette, hogy készül, a kormány továbbra sem tett le erről a szándékáról. Azt is elárulta, hogy előreláthatólag tavasszal fog a parlament erről dönteni.

Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese korábban úgy fogalmazott: konkrétan a Társaság a Szabadságjogokért, a Helsinki Bizottság és a Transparency International azok a szervezetek, amelyeket vissza kell szorítani Magyarországon, mert „mindenféle legimitációs részvétel nélkül akarnak beleszólni a nagypolitikába.”

Az MSZP erre akkor reagálva egy videóban hívta fel a figyelmet, hogy pontosan milyen szervezeteket is vegzál a kormány.

A szocialisták a civilek elleni támadást Magyarország elleni támadásnak minősítette. A legnagyobb ellenzéki párt szerint nem lehet a civilek sorsáról tárgyalni nélkülük, azt is  kiemelten fontosnak tartják, hogy a civil szervezetek függetlenül és zavartalanul működhessenek.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Baloldali fiatalok: „Orbánék tönkreteszik a fiatalok életét”

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas szerint a fiatalok folyamatos lemondásra kényszerülnek, sokszor már az alapvető szükségletekről kell lemondaniuk a kormány hibás gazdaságpolitikája...

Tóth Bertalan: Veszélyes játékba kezdett a Fidesz

A Fidesz-kormány hintapolitikája a svéd és a finn NATO-csatlakozás ügyében még inkább ráerősít Magyarország folyamatos elszigetelődésére – mondta az MSZP parlamenti frakcióvezetője az ATV...

Pintér újra lecsapott – Így próbálja eltusolni az ügyet a rendőrminiszter?

Szokott módon hallgatásba burkolózik a fideszes belügyminiszter, amikor meg kellene magyaráznia, miért meneszti a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság vezetőjét - írja közleményében Komjáthi Imre, az...