Daloló Putyin-videóval várja az MSZP a holnapi Orábán-Putyin találkozót


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az MSZP Facebook oldalán egyre többször jelenek meg vicces kis rövid videók. Jó stratégia ez a legnagyobb ellenzéki párttól, hiszen a humort mint eszközt a politika teljesen elengedte.

Ha valamiért nem jelene meg a videó, ide kattintva megnézheti!

A holnapi Putyin találkozóra is az MSZP egy ilyen videóval készült. A történet egyszerű, Putyin énekel, Orbán meg táncol a ritmusra.

Nem ez az első eset, amikor az MSZP vicces videót készít Putyin-Orbán kapcsolatáról, a népszavazási kampányban készült videójukon, oroszos dallamokra táncolt a mi Viktorunk.

Putyin majdnem napra pontosan 2 éve járt utoljára Magyarországon, 2015. február 17-én. 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük