Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Molnár Gyula az MSZP pártelnöke keményen és világosan fogalmaz! Annyira világosan amennyire már rég fogalmaztak a Szocialisták.

Jó látni, hogy a szocialista elnök végre rácsap az asztalra, mert az ellenzéki oldalon sokan nem értik miről szól ez a harc.

Mint Molnár pártelnök fogalmaz: 2018 nem „egy” választás, hanem „a” választás. Nincs sunnyogás. Nincs olyan, hogy most építkezünk és majd 22-ben meglátjuk, hogy mi lesz. Ezt most kell megnyerni!

Az MSZP soha nem ultimátumként tekintett Botka László jelölésére és a 106 jelölt személyének megnevezésére sem. Az MSZP várja a többi ellenzéki párt jelöltjeit, aki azonban a mai napig nem álltak a nyilvánosság elé azzal, kiket kívánnak indítani.

Botka László a legtámogatottabb politikus az ellenzéki oldalon ezt hozzák ki sorozatosan a közvélemény-kutatások.

Sajnos teljes ellenzéki összefogás esetén sincs meg az a kormányváltó többség, ami elkergeti a Fidesz bandáját! Éppen ezért az ellenzéki oldalnak félre kell tennie a kicsinyességeit, meg a saját pártos érdekeit és be kell állnia egy közös ügyért!

Ha pedig valakinek nem tetszik Botka vagy az MSZP vagy a DK vagy a PM akkor ezt tartsa most meg magának, mert vészesen közelednek a választások! Aki az ellenzék ellen dolgozik, ma az Orbán csatlósa Ezt világossá kell tenni. Nem fanyalogni!

Kodrik


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Baloldali fiatalok: „Orbánék tönkreteszik a fiatalok életét”

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas szerint a fiatalok folyamatos lemondásra kényszerülnek, sokszor már az alapvető szükségletekről kell lemondaniuk a kormány hibás gazdaságpolitikája...

Tóth Bertalan: Veszélyes játékba kezdett a Fidesz

A Fidesz-kormány hintapolitikája a svéd és a finn NATO-csatlakozás ügyében még inkább ráerősít Magyarország folyamatos elszigetelődésére – mondta az MSZP parlamenti frakcióvezetője az ATV...

Pintér újra lecsapott – Így próbálja eltusolni az ügyet a rendőrminiszter?

Szokott módon hallgatásba burkolózik a fideszes belügyminiszter, amikor meg kellene magyaráznia, miért meneszti a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság vezetőjét - írja közleményében Komjáthi Imre, az...