Vélemény: Molnár Gyula keményen odaszólt az ellenzéki oldalnak Nincs sunnyogás!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Molnár Gyula az MSZP pártelnöke keményen és világosan fogalmaz! Annyira világosan amennyire már rég fogalmaztak a Szocialisták.

Jó látni, hogy a szocialista elnök végre rácsap az asztalra, mert az ellenzéki oldalon sokan nem értik miről szól ez a harc.Mint Molnár pártelnök fogalmaz: 2018 nem “egy” választás, hanem “a” választás. Nincs sunnyogás. Nincs olyan, hogy most építkezünk és majd 22-ben meglátjuk, hogy mi lesz. Ezt most kell megnyerni!

Az MSZP soha nem ultimátumként tekintett Botka László jelölésére és a 106 jelölt személyének megnevezésére sem. Az MSZP várja a többi ellenzéki párt jelöltjeit, aki azonban a mai napig nem álltak a nyilvánosság elé azzal, kiket kívánnak indítani.

Botka László a legtámogatottabb politikus az ellenzéki oldalon ezt hozzák ki sorozatosan a közvélemény-kutatások.

Sajnos teljes ellenzéki összefogás esetén sincs meg az a kormányváltó többség, ami elkergeti a Fidesz bandáját! Éppen ezért az ellenzéki oldalnak félre kell tennie a kicsinyességeit, meg a saját pártos érdekeit és be kell állnia egy közös ügyért!

Ha pedig valakinek nem tetszik Botka vagy az MSZP vagy a DK vagy a PM akkor ezt tartsa most meg magának, mert vészesen közelednek a választások! Aki az ellenzék ellen dolgozik, ma az Orbán csatlósa Ezt világossá kell tenni. Nem fanyalogni!
Kodrik


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük