Vélemény: Molnár Gyula keményen odaszólt az ellenzéki oldalnak Nincs sunnyogás!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Molnár Gyula az MSZP pártelnöke keményen és világosan fogalmaz! Annyira világosan amennyire már rég fogalmaztak a Szocialisták.

Jó látni, hogy a szocialista elnök végre rácsap az asztalra, mert az ellenzéki oldalon sokan nem értik miről szól ez a harc.

Mint Molnár pártelnök fogalmaz: 2018 nem “egy” választás, hanem “a” választás. Nincs sunnyogás. Nincs olyan, hogy most építkezünk és majd 22-ben meglátjuk, hogy mi lesz. Ezt most kell megnyerni!

Az MSZP soha nem ultimátumként tekintett Botka László jelölésére és a 106 jelölt személyének megnevezésére sem. Az MSZP várja a többi ellenzéki párt jelöltjeit, aki azonban a mai napig nem álltak a nyilvánosság elé azzal, kiket kívánnak indítani.

Botka László a legtámogatottabb politikus az ellenzéki oldalon ezt hozzák ki sorozatosan a közvélemény-kutatások.

Sajnos teljes ellenzéki összefogás esetén sincs meg az a kormányváltó többség, ami elkergeti a Fidesz bandáját! Éppen ezért az ellenzéki oldalnak félre kell tennie a kicsinyességeit, meg a saját pártos érdekeit és be kell állnia egy közös ügyért!Ha pedig valakinek nem tetszik Botka vagy az MSZP vagy a DK vagy a PM akkor ezt tartsa most meg magának, mert vészesen közelednek a választások! Aki az ellenzék ellen dolgozik, ma az Orbán csatlósa Ezt világossá kell tenni. Nem fanyalogni!

Kodrik


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük