A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Megszokhattuk, hogy Juszt László az ország ügyvédje, újságíró nem rejti véka alá politikai véleményét. Igen kemény szavakat mondott ismét és megint nehéz vitatkozni mondataival.  Érdemes odafigyelni szavaira, hisz ahogy fogalmaz bár “A rezsim a kamerát és a mikrofont kiütötte a kezemből. De ettől véleményem még van… Amíg nincs TV ÜGYVÉDJE, amíg nincs NYITOTT SZÁJ, van NYITOTT OLDAL…”

Itt valaki most rohadtul megüti a bokáját. Miféle újságírókat engedtek be a sajtótájékoztató helyszinére Szegeden? Ezek kérdeztek! Sőt, visszakérdeztek!

És lám azonnal kiderült, hogy a “Frappáns Válaszok Nagymestere” mennyire alkalmatlan egy valódi kérdezz-felelekre, egy valódi vitára. Túl azon, hogy egyáltalán nem válaszolt a legegyszerűbb kérdésekre sem, még a kikerülésüket is igen ügyetlenül tette.


Kövess minket facebookon is


Szóval ebben a pár percben megmutatkozott, hogy csak a kincstári propaganda akarja elhitetni a “hihetetlen szellemi fölényt”. Orbán ezen a szegedi sajtótájékoztatón megbukott. A király meztelen….


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here