Juszt László kemény szavakkal értékelte a Botka-Orbán találkozót


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Megszokhattuk, hogy Juszt László az ország ügyvédje, újságíró nem rejti véka alá politikai véleményét. Igen kemény szavakat mondott ismét és megint nehéz vitatkozni mondataival.  Érdemes odafigyelni szavaira, hisz ahogy fogalmaz bár “A rezsim a kamerát és a mikrofont kiütötte a kezemből. De ettől véleményem még van… Amíg nincs TV ÜGYVÉDJE, amíg nincs NYITOTT SZÁJ, van NYITOTT OLDAL…”

Itt valaki most rohadtul megüti a bokáját. Miféle újságírókat engedtek be a sajtótájékoztató helyszinére Szegeden? Ezek kérdeztek! Sőt, visszakérdeztek!

És lám azonnal kiderült, hogy a “Frappáns Válaszok Nagymestere” mennyire alkalmatlan egy valódi kérdezz-felelekre, egy valódi vitára. Túl azon, hogy egyáltalán nem válaszolt a legegyszerűbb kérdésekre sem, még a kikerülésüket is igen ügyetlenül tette.

Szóval ebben a pár percben megmutatkozott, hogy csak a kincstári propaganda akarja elhitetni a “hihetetlen szellemi fölényt”. Orbán ezen a szegedi sajtótájékoztatón megbukott. A király meztelen….


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük