Áll a bál, sorozatos botrányai miatt kirúgták a váci főiskola rektorát


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Újabb rokon bizonyította be, hogy ez a keresztény-konzervatív uram, bátyám, koma, sógor világ miért és működés képtelen.  Vácon az egyházvezető húga lett a kinevezett főiskolai rektor, úgy hogy nem felelt meg a rektori pozícióhoz szükséges feltételeknek, mindez odáig vezetett, hogy az oktatás minősége jelentősen romlott az iskolában, valamint az intézmény jó hírén is csorba esett.

Öt botrányokkal teletűzdelt év után távozik a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola (AVKF) rektori székéből Fülöpné Erdő Mária, Erdő Péter bíboros húga. Bár az intézmény a nyilvánosság felé nem jelezte a rektor távozását, az iskola weblapja szerint továbbra is Fülöpné vezeti az intézményt, a Népszava értesüléseit a főiskola fenntartója, a Váci Egyházmegye megerősítette.

Jelenleg három kirúgott dolgozó pereskedik a főiskolával. Egyiküket például gerincműtétje után rúgták ki, állapota annyira súlyos volt, hogy két hétig be se tudott menni, a főiskola vezetése mégis arra kötelezte, hogy jelenjen meg.

A dolgozók a feudális szellemiségre panaszkodtak, közben a hallgatók száma a felére csökkent. De más furcsa ügyek is voltak, az intézmény 1286 hitelesített diplomájából 62 esetben nem lett volna szabad kiadni az okmányt különféle szabálytalanságok és hiányosságok miatt. Sokan úgy végezték el a képzést, hogy a felvételi követelményeknek sem feletek meg.

 A rektor írói munkásságával is gondok voltak, a rektor Élet a hitben című hittankönyve például halálos bűnnek nevezi a homoszexualitást.

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük