A pofátlan Fideszes kétszer is megkerülhette volna a Földet egy év alatt


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az Országgyűlés Hivatalának adatai szerint Vitányi István Hajdú-Bihar megye 4. sz. választókerületének Fideszes képviselője 2016-ban Országgyűlés által fizetett üzemanyagkártya terhére 2 millió 136 ezer forint összegben tankolt.

A hajdú-bihari MSZP-sek felidézik, hogy Vitányi a vagyonbevallása szerint egy Honda CRV terepjáró tulajdonosa, a típus átlagfogyasztása és a dízel olajárak alapján pedig a Bors számításai szerint a politikus egy év alatt akár 83 ezer kilométert is megtehetett, tehát kétszer is megkerülhette volna a Földet.

Phileas Fogg a saját pénzéből csak egyszer kerülte meg a Földet 80 nap alatt és a Brit Tudományos Akadémia elnöke lett. Felmerül a kérdés, és reméljük, hogy Vitányi István, aki a magyar emberek pénzéből tavaly kétszer kerülte meg a Földet 365 nap alatt, ezzel a teljesítményével nem kíván a Magyar Tudományos Akadémia elnöke lenni, és a továbbiakban is ,,megelégszik” a puha parlamenti székkel – kommentálta az MSZP az ügyet


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük