A pofátlan Fideszes kétszer is megkerülhette volna a Földet egy év alatt


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az Országgyűlés Hivatalának adatai szerint Vitányi István Hajdú-Bihar megye 4. sz. választókerületének Fideszes képviselője 2016-ban Országgyűlés által fizetett üzemanyagkártya terhére 2 millió 136 ezer forint összegben tankolt.

A hajdú-bihari MSZP-sek felidézik, hogy Vitányi a vagyonbevallása szerint egy Honda CRV terepjáró tulajdonosa, a típus átlagfogyasztása és a dízel olajárak alapján pedig a Bors számításai szerint a politikus egy év alatt akár 83 ezer kilométert is megtehetett, tehát kétszer is megkerülhette volna a Földet.

Phileas Fogg a saját pénzéből csak egyszer kerülte meg a Földet 80 nap alatt és a Brit Tudományos Akadémia elnöke lett. Felmerül a kérdés, és reméljük, hogy Vitányi István, aki a magyar emberek pénzéből tavaly kétszer kerülte meg a Földet 365 nap alatt, ezzel a teljesítményével nem kíván a Magyar Tudományos Akadémia elnöke lenni, és a továbbiakban is ,,megelégszik” a puha parlamenti székkel – kommentálta az MSZP az ügyet
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük