Durván nekimentek a kommentelők a Momentumnak


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ez az a momentum, ami sajnos nem előzmény nélküli. A MoMo elérte azt, amit legutoljára Matolcsy Györgynek sikerült, a demokrata kommentezők kiakadtak rájuk. Mivel? Több cikk is született már különböző portálokon, például itt meg itt meg itt.
Az alábbi válogatás az ATV facebook oldaláról származik a teljesség igénye nélkül:

Hülye gyerek! Mindha az Orbánt látnám ebbe a gyerekbe! Ez se komplett!!

Kezdenek egy kicsit unalmassá válni a Momentum legutóbbi megszólalásai. Nekem úgy tűnik pártállástól függetlenül rengeteg ember szimpatizál a kitűzött céllal amiért aláírásgyűjtést folytatnak, de ha mindenkibe belerúgnak annak nem lesz jó vége.

Hol voltak a kormány elleni tüntetéseken……a föld ….boltbezárás…..100 ezres minimalbér…..a tanítanék ….devizahiteles….magánnyugdij lenyúlás megmozdulasain????

Azért az is érdekes h a dk is kezdeményezett azt nem engedte át a valasztasi iroda.
Erős a gyanum h a fidesz emberei!!!!!

Fidesz ezzel osztja meg az ellenzéket…..

Kicsit vissza vehetne a stílusából kicsit nagy let a pofája ha elbukik akkor is ekkora lesz az arca vagy eltűnik a süllyesztőbeAlázni a Fidesz stílusa hamar megtanulták! Tudtommal egy a cėl: no olimpia
Ez a srác kezd olyan arrogáns lenni, mint Orbán most.

EZEK MOST OKOSKODNAK HOGY BEJUSSANAK…AKKOR HOL VOLTAK MIKOR KI KELLETT VOLNA MENNI KÖZÖS ÉRDEKEINKÉRT??
nekem ez a gyerek kicsit beképzelt, szerintem el van szállva magától, de ez csak az én véleményem.

És itt még a vállalható kommenteket szedtük össze. Rossz vége lesz ennek! Itt volna az ideje stílust váltani, mert a végén nem NOlimpia hanem NOmentum lesz!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük