Itt a lista! Ezeket a söröket bojkottálják a Csíki sör betiltása miatt- Oszd meg!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Előző írásunkban már beszámoltunk arról, hogy hatalmas félzúdulást keltett a román bíróság ítélete, melyben betiltják az “Igazi Csiki Sör” márkanév használatát a székelyföldi sörgyártó manufaktúrának.

Úgy fest az internet népe nem hagyja annyiban, több szervezet és csoport  is bojkottra szólított fel Facebookon. “Felkérünk minden magyarországi és külhoni magyart, aki az üggyel szimpatizál, hogy mindaddig ne vásároljon a Heineken által gyártott termékekből, amíg a cég nem hagy fel a székelyföldi sör ellehetetlenítésével. Csak egy ilyen összefogás lehet képes a gátlástalan piaci szereplőt jobb belátásra téríteni.”-írja az egyik tiltakozó szervezet Facebook oldalán.

Egy másik csoport még saját weboldalt is készített, ezen az oldalon jelentették meg az összes olyan sörmárkát, melyet a Heineken gyárt, Arra kérik követőiket, hogy az alábbi söröket tiltakozás képen ne ígyák:Magyarországon:

Heineken
az összes Soproni
(1985, Fekete Démon, Radler)
az összes Gösser
Edelweiss
Zlaty Bazant
Kaiser
Krušovice
Steffl
Arany Fácán
Adambräu
Buckler
Strongbow

Erdélyben és Romániában:

Heinken
Ciuc
Bucegi
Silva
Golden Brau
Neumarkt
Harghita
Afligem

A multinacionális vállalat vezetősége a szellemi tulajdon megsértése, szabálytalan konkurencia és tisztességtelen kereskedelmi tevékenység címén perelte be a csíki sörmanufaktúrát, kérve, hogy tiltsák be a termék gyártását és forgalmazását.
 

 Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük