Nem semmi! Botka több mint száz beruházást csinál meg Szegeden 2017-ben


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Talán nem véletlen Botka László hihetetlen népszerűsége Szegeden. A csongrádi megyeszékhely jó példa lehet mindenki előtt, de a város tovább fejlődik 2017-ben is.

Több mint száz kisebb-nagyobb beruházás kezdődött vagy kezdődik meg hamarosan Szegeden.Az idei ismét az építkezések éve lesz, amit az is jelez, hogy a város költségvetésének fele a fejlesztéseket szolgálja – idézi a szeged.hu Botka László polgármester által elmondottakat a Közéleti Kávéház évadnyitó estjén.

Ráadásul nem értelmetlen beruházások lesznek, a fejlesztések között van rendelő-felújítás, iskolakorszerűsítés, városrész rehabilitáció, út- és járdafelújítás is. Sajnos kisvasútja nem lesz Szegednek Botka háza és kertje között, de többek között a következő években a Zöld város program keretében folytatódik több városrész rehabilitációja és új egészségház is épül. S ráadásul a legszegényebbeknek szánt juttatások is növekednek, a tavalyi 400 millióval szemben az idén már 500 milliót szánnak szociális kiadásokra.

Ezt úgy, hogy természetesen Szeged városát nem tömi ki pénzzel az állam. A város  működtetésére 25 és fél milliárd forint jut majd, ebből azonban mindössze csak 5 milliárdot fizet az állam(!!), a többit a város saját bevételeiből gazdálkodjuk ki, úgy, hogy szinte egyedüli nagyvárosként Szegeden továbbra sem adóztatjuk meg a lakosságot.

Botka beszélt a miniszterelnök jelöltségéről is, azt mondta MSZP elnöksége  teljes felhatalmazást adott arra, hogy tárgyaljak a demokratikus pártokkal arról a politikai programról, amelyet már korábban is meghirdettem. Nem az országos politikát akarom Szegedre hozni, hanem a szegedi jó példát szeretném az országnak ajánlani.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük