Botrányba fulladt a Jobbik évadnyitója


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Kemény idők előtt áll a cukiVona és kompániája. A vitorlák lobognak azonban a kalózhajó árbocára nem árpádásv vagy halálfejes lobogó kúszik a magasra.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom központi irányvonala megváltozott. Már nem hintenek be sóval TV székházakat és nem és az EU zászló, cserébe Vona budin pózol és cicázik.

A röhejes párt röhejes elnöke persze marcona módon, falábbal tör a politikai közép felé és hát valljuk be őszintén valaki be is nyeli ezt a blöfföt, mint az ATV aki képes volt a mai napon élő egyenesben tolni a Jobbik kampányrendezvényét a facebookon.

De a botrány nem itt nyílt ki. Ugyanis vannak olyan gárdisták, akiknek nem jön be CicaGábor pálfordulása.

Nagyjából 50-60 kiábrándult gárdista Vona évadnyitó beszéde előtt összegyűlt, hogy megfossza Vonát a gárdamellényétől. Ahogy mondták, a Jobbik elnöke a baloldali pálfordulásával méltatlanná vált a viselésére.

Megtisztítjuk a Magyar Gárda Mozgalom becsületét, az alapítója által rákent mocsoktól! Örökre kettéválnak útjaink áruló Vona Gáborral, mondták.
Petíciót is átadtak, amit Dudás Róbert, Mátraballa jobbikos polgármestere vett át, miközben a gárdisták azt kiabálták: hozd ki a mellényt.
Ám ez nem történt meg.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük