Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kemény idők előtt áll a cukiVona és kompániája. A vitorlák lobognak azonban a kalózhajó árbocára nem árpádásv vagy halálfejes lobogó kúszik a magasra.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom központi irányvonala megváltozott. Már nem hintenek be sóval TV székházakat és nem és az EU zászló, cserébe Vona budin pózol és cicázik.

A röhejes párt röhejes elnöke persze marcona módon, falábbal tör a politikai közép felé és hát valljuk be őszintén valaki be is nyeli ezt a blöfföt, mint az ATV aki képes volt a mai napon élő egyenesben tolni a Jobbik kampányrendezvényét a facebookon.

De a botrány nem itt nyílt ki. Ugyanis vannak olyan gárdisták, akiknek nem jön be CicaGábor pálfordulása.

Nagyjából 50-60 kiábrándult gárdista Vona évadnyitó beszéde előtt összegyűlt, hogy megfossza Vonát a gárdamellényétől. Ahogy mondták, a Jobbik elnöke a baloldali pálfordulásával méltatlanná vált a viselésére.

Megtisztítjuk a Magyar Gárda Mozgalom becsületét, az alapítója által rákent mocsoktól! Örökre kettéválnak útjaink áruló Vona Gáborral, mondták.
Petíciót is átadtak, amit Dudás Róbert, Mátraballa jobbikos polgármestere vett át, miközben a gárdisták azt kiabálták: hozd ki a mellényt.
Ám ez nem történt meg.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: