Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Habonyi médiauniverzum csúcsra jár. Nem elég, hogy elfoglalták a TV2-őt megcsinálták a Magyar Időket, a bulvár világot is bekebelezni készülnek. Nyílván mindannyian láthattuk az utcákon, mint ha csak migránsokról lenne szó akkora mennyiségben az arcunkba tolt Ripost reklámokat.

Nagyon nehéz úgy barangolni az interneten, hogy ha politika-mentes tartalmakat keres az ember, hogy ne fusson bele a színvonalban ugyan kétes ám marketingben egész jól hasító Ripostba.

A ripost.hu, amely egyébként nem hivatalos Habony-érdekeltség, ám a háttérrendszert és az üzemeltetést a 888.hu-t és a Faktort is kiszolgáló fejlesztés biztosítja, tavaly ilyenkor még nem örvendett hatalmas olvasottságnak, azonban ma az Alexa-lista alapján a 46. legolvasottabb magyar nyelvű weboldal. Nem, nem híroldal, weboldal. Ebben a listában ugyanis a google és a facebook is benne van.

Mi a titok? Hogy lehet, hogy egy semmiből jövő lapocska lassan a 20 éve a magyar piacon lévő Blikknek is ellenpontja tud lenni?

A választ akaratlanul is szállította Hajdú Péter esti Frizbi című műsora. Hajdú Péter aki távozni kényszerűlt a TV2-től az ATV-re vitte népszerű beszélgetős műsorát. A 2016. december 21.-i adásban Péter vendége az a Kasza Tibor volt, aki a legnépszerűbb celeb a facebook berkein belül. Bár a szám állandóan változik, tagadhatatlan, hogy az egyik legtöbb követővel rendelkező hazai híresség.

Ha nem nézné végig az interjút, itt az a részlet, mely fontos a beszélgetésből.

Kasza Tibor: Nagyon fontos az, amiben én jól érzem az arányokat, hogy alapvetően azt érezze és legyen is így a közönséget, hogy te értük vagy és szórakoztatod őket, ha minden poszt mögött nagyon kiviláglik az érdek és az van hogy…

  • Hajdú Péter: De várjál, a Ripostról nálad többet senki nem posztol
  • Kasza: Napi három-négy cikk van egyébként nyilvánvalóan ez egy deal
  • Hajdú: Te ezért pénzt kapsz?
  • Kasza: Nyilvánvalóan ez egy együttműködés

Az említett rész 36 perctől:

 

Tehát a magyar tudat gyarmatosításáért folytatott versengés csúcsra jár, a Habony univerzum az élet minden területét megszállja és lassan létezni sem tudunk nélküle. A facebook virtuális valóságai tehát így orientálják az embereket a Fidesz ölelő karjaiba. Pénzért, érdekből.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: