Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Farkasházy Tivadar sohasem a kemény mondatairól  volt híres, azért kapták fel sokan a fejüket, mert a Momentum Mozgalomról igen kemény véleményt fogalmazott meg az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Az ország Teddy-e pedig pont az ellenkezőjéről híres, minden új és fiatalokból álló kezdeményezést előszeretettel felkarol. Nagy támogatója a politikai generációváltásnak. Nyilván látott már egyet s mást. Komolya okai lehetnek, hogy a Momentum  Mozgalomról kemény szavakat mondott: nemes egyszerűséggel ”lefideszesezte” Őket. Sőt tovább ment és hasonlatából arra lehet következtetni nem túl fényes jövőt lát bennük, és nem feltétlenül gondol rájuk pozitívan.

Az ATV Egyenes Beszéd vendége volt a népszerű ellenzéki humorista, a beszélgetés témája az Olimpia volt. Teddy az alábbi karakteres véleményét a beszélgetés végén mondta el:

„Hát nincs itt közös többszörös, mert ez a Momentum már rögtön kijelentette, hogy ezek  szétlopták az országot(a jelenlegi ellenzék-szerk.). Alig vártam, hogy valami kedves tehetséges fiatalok följöjjenek, rögtön közölték, hogy az ellenzék itt már leszerepelt, itten egyedül ők fognak mindent megoldani. Így kezdte a Fidesz is, ők is azt mondták, ugyan úgy mondták, hogy ők politikai árvák és nem akarják ezt az urbánus- népies ellentétet. És mi lett? A világ legkorruptabb rendszerét megcsinálták itt Közép- Európa kellős közepén „

De nem csak Farkasházynál verték ki a biztosítékot ezek „a semmiből előkerült csoda gyerekek”. A Facebook kommentezők között is többen furcsállják, hogy a Momentum miért rugdossa többet a jelenlegi ellenzéket, mint a kormányt. Azt is érdekesnek találták, hogy az ellenzék egyik pártja már kezdeményezett az Olimpiáról népszavazást, azt a választási bizottságok megsemmisítették, vajon a Momentumét miért nem?

Minden esetre most sokan szurkolnak annak, hogy összejöjjön a Népszavazáshoz szükséges aláírás mennyiség


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: