Farkasházy Tivadar megdöbbentő mondatokat mondott a Momentum Mozgalomról


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Farkasházy Tivadar sohasem a kemény mondatairól  volt híres, azért kapták fel sokan a fejüket, mert a Momentum Mozgalomról igen kemény véleményt fogalmazott meg az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Az ország Teddy-e pedig pont az ellenkezőjéről híres, minden új és fiatalokból álló kezdeményezést előszeretettel felkarol. Nagy támogatója a politikai generációváltásnak. Nyilván látott már egyet s mást. Komolya okai lehetnek, hogy a Momentum  Mozgalomról kemény szavakat mondott: nemes egyszerűséggel ”lefideszesezte” Őket. Sőt tovább ment és hasonlatából arra lehet következtetni nem túl fényes jövőt lát bennük, és nem feltétlenül gondol rájuk pozitívan.

Az ATV Egyenes Beszéd vendége volt a népszerű ellenzéki humorista, a beszélgetés témája az Olimpia volt. Teddy az alábbi karakteres véleményét a beszélgetés végén mondta el:

„Hát nincs itt közös többszörös, mert ez a Momentum már rögtön kijelentette, hogy ezek  szétlopták az országot(a jelenlegi ellenzék-szerk.). Alig vártam, hogy valami kedves tehetséges fiatalok följöjjenek, rögtön közölték, hogy az ellenzék itt már leszerepelt, itten egyedül ők fognak mindent megoldani. Így kezdte a Fidesz is, ők is azt mondták, ugyan úgy mondták, hogy ők politikai árvák és nem akarják ezt az urbánus- népies ellentétet. És mi lett? A világ legkorruptabb rendszerét megcsinálták itt Közép- Európa kellős közepén „

De nem csak Farkasházynál verték ki a biztosítékot ezek „a semmiből előkerült csoda gyerekek”. A Facebook kommentezők között is többen furcsállják, hogy a Momentum miért rugdossa többet a jelenlegi ellenzéket, mint a kormányt. Azt is érdekesnek találták, hogy az ellenzék egyik pártja már kezdeményezett az Olimpiáról népszavazást, azt a választási bizottságok megsemmisítették, vajon a Momentumét miért nem?

Minden esetre most sokan szurkolnak annak, hogy összejöjjön a Népszavazáshoz szükséges aláírás mennyiség


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük