A nagykörútnál fagyott meg a kerekesszékében egy ember


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Egy szívszorító fénykép és történet kering a Facebookon. A nagykörúttól nem messze találtak rá arra a szegény sorsú emberre, aki ezen a környéken éldegélt az utcán. Arcról sokan ismerték.

forrás: facebook.com“Ezt az embert az út szélén hagyták! Ez a kerekesszék volt az “otthona”, innen vitte el a mentő, összefagyva. Javai itt maradtak. Félek, Ő már nem fogja megélni a budapesti olimpiát!”-áll a facebook kiírásban

2016 őszétől december végéig 80-an fagytak meg Magyarországon, közel kétszer annyian, mint 2015 azonos időszakában, amikor 45 fagyhalált regisztráltak, írja a Magyar Nemzet. 

Az MSZP hetedjére nyújtotta be az Országgyűlésnek a fagyhalál elleni alapról szóló javaslatát, amelyet eddig a Fidesz nem támogatott. Az alapból azok, akik rászorulnak, pénzügyi segítséget kaphatnának.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük