Le a kalappal! Botka olyat tett, amit még politikus soha!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Akinek esetleg kétségei voltak afelől, hogy Botka László jó miniszterelnök-jelöltje lesz-e a baloldalnak, a polgármester legújabb megmozdulása után biztos szerte foszlik minden kérdőjele.

botka_laszló_villamos

Természetesen Szegedet is elérte a szmogriadós kényszer. Botka is meg tette a kötelezőt, de ezen felül jó vezetőhöz méltóan Ő maga is példát mutatva járt el: Letette az autót, és a szmogriadó miatt ingyenessé tett tömegközeledést választotta inkább Szeged polgármestere.Botka László azért szállt villamosra, hogy kivegye a részét a szmog csökkentéséből, mert ahogy mondta, a városlakók közös felelőssége, hogy kevesebb legyen a levegőben a szennyezőanyagok aránya. –” Remélem, hozzám hasonlóan  mások is változtatnak a napi rutinjukon, legalább ebben a néhány napban”- írta meg a délmagyar.hu

Az embereknek leginkább azért van elegük a politikusokból és a politikából, mert azt érzik hogy vizet prédikálnak közben már nem is bort, hanem wiskyt isznak.- mondja a Fénysebesség által megkérdezett politikai elemző. Majd hozzá teszi, hogy a politikai elit azért teljesen hiteltelen, mert több tucat polgármester kér hasonló “kellemetlenségeket” a lakosságtól szmogriadó idején, mint Botka, de csupán ő az egyetlen aki magára nézve is kötelezőnek tekinti. Ha egy politikus járhat a batár nagy kocsijával, ugyan miért várja el tőlem, hogy én letegyem a Suzukimat? Tehát Botka jó vezetőhöz méltóan példát mutat, ritkaság ez a mai politikában- zárja sorait politikai szakértőnk.

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük