Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Akinek esetleg kétségei voltak afelől, hogy Botka László jó miniszterelnök-jelöltje lesz-e a baloldalnak, a polgármester legújabb megmozdulása után biztos szerte foszlik minden kérdőjele.

botka_laszló_villamos

Természetesen Szegedet is elérte a szmogriadós kényszer. Botka is meg tette a kötelezőt, de ezen felül jó vezetőhöz méltóan Ő maga is példát mutatva járt el: Letette az autót, és a szmogriadó miatt ingyenessé tett tömegközeledést választotta inkább Szeged polgármestere.

Botka László azért szállt villamosra, hogy kivegye a részét a szmog csökkentéséből, mert ahogy mondta, a városlakók közös felelőssége, hogy kevesebb legyen a levegőben a szennyezőanyagok aránya. –” Remélem, hozzám hasonlóan  mások is változtatnak a napi rutinjukon, legalább ebben a néhány napban”- írta meg a délmagyar.hu

Az embereknek leginkább azért van elegük a politikusokból és a politikából, mert azt érzik hogy vizet prédikálnak közben már nem is bort, hanem wiskyt isznak.- mondja a Fénysebesség által megkérdezett politikai elemző. Majd hozzá teszi, hogy a politikai elit azért teljesen hiteltelen, mert több tucat polgármester kér hasonló “kellemetlenségeket” a lakosságtól szmogriadó idején, mint Botka, de csupán ő az egyetlen aki magára nézve is kötelezőnek tekinti. Ha egy politikus járhat a batár nagy kocsijával, ugyan miért várja el tőlem, hogy én letegyem a Suzukimat? Tehát Botka jó vezetőhöz méltóan példát mutat, ritkaság ez a mai politikában- zárja sorait politikai szakértőnk.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: