Le a kalappal! Botka olyat tett, amit még politikus soha!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Akinek esetleg kétségei voltak afelől, hogy Botka László jó miniszterelnök-jelöltje lesz-e a baloldalnak, a polgármester legújabb megmozdulása után biztos szerte foszlik minden kérdőjele.

botka_laszló_villamos

Természetesen Szegedet is elérte a szmogriadós kényszer. Botka is meg tette a kötelezőt, de ezen felül jó vezetőhöz méltóan Ő maga is példát mutatva járt el: Letette az autót, és a szmogriadó miatt ingyenessé tett tömegközeledést választotta inkább Szeged polgármestere.

Botka László azért szállt villamosra, hogy kivegye a részét a szmog csökkentéséből, mert ahogy mondta, a városlakók közös felelőssége, hogy kevesebb legyen a levegőben a szennyezőanyagok aránya. –” Remélem, hozzám hasonlóan  mások is változtatnak a napi rutinjukon, legalább ebben a néhány napban”- írta meg a délmagyar.hu

Az embereknek leginkább azért van elegük a politikusokból és a politikából, mert azt érzik hogy vizet prédikálnak közben már nem is bort, hanem wiskyt isznak.- mondja a Fénysebesség által megkérdezett politikai elemző. Majd hozzá teszi, hogy a politikai elit azért teljesen hiteltelen, mert több tucat polgármester kér hasonló “kellemetlenségeket” a lakosságtól szmogriadó idején, mint Botka, de csupán ő az egyetlen aki magára nézve is kötelezőnek tekinti. Ha egy politikus járhat a batár nagy kocsijával, ugyan miért várja el tőlem, hogy én letegyem a Suzukimat? Tehát Botka jó vezetőhöz méltóan példát mutat, ritkaság ez a mai politikában- zárja sorait politikai szakértőnk.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük