Láttad már az új Coca-Colát? Megmutatjuk!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Minden jel szerint újra kiéleződött a verseny a két nagy rivális cola gyártó között. A Pepsi 2016 év végén lépett egy zseniálisat és a régi emblémájával hozta forgalomban üdítőjét.

pepsi_regi_cimkes

Régi címkés Pepsi felélesztve

A nosztalgia egy fontos marketing eszköz és úgy néz ki a Pepsi jól is alkalmazta, mert a Coca-Cola is nosztalgia Colát dobott piacra. Megjelentek a boltokban az üveg palackba töltőt régi 1 literes Coca-Cola updatelt verziói. Bár szerintem nem jól reagált a cég, mert az új cola igen csak drága.

uveges_coca_cola

1 liter cola 500-ért, de üveges!

20170125_144359Legalább tettek volna rá “sörös” kupakot

 

De nem csak ez az egyetlen változás a  Coca-Cola Magyarország háza táján, bejelentette , hogy az eddig külön brandként kezelt Coca-Cola, Coca-Cola Light és Coca-Cola Zero a Coca-Cola termékvariánsaként lesz megvásárolható. Ez a változás a csomagolástól a reklámfilmekig minden megjelenést érint: mindenütt ugyanazzal az egységes Coca-Cola márkával találkozhatunk majd, de persze továbbra is választhatunk az íz és a kalóriatartalom alapján – írja közleményében a Coca-Cola Magyarország.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük