Jogerősen is elítélték Ózd jobbikos polgármesterét


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Janiczak máris olyat tett, ami a Büntető  Törvénykönyvbe ütközik, noha csupán 2014 óta vezeti a borsodi várost.  Jogerősen elítélték, Btk 226. §.-ba ütköző folytatólagosan elkövetett rágalmazás vétsége miatt. –írta meg az atv.hu

A Jobbik alelnökét a korábbi  városvezetés kabinetfőnöke, Vitális István perelte be, miután a frissen megválasztott jobbikos polgármester hamis tényeket állítót róla. Vitális perelt, és a másodfokú bíróság is kimondja Janiczak bűnösségét.

Ózdon annyira minden rendben van, hogy a jobboldali politikusoknak van idejük lehallgatósdit játszani

Ózd jobbikos polgármesterének perében előkerült egy titkos hangfelvétel, ami mostanság nem ritka esemény a város politikai életében. Janiczak Dávid is előszeretettel használ ilyen termékeket, pl ebben a perben is.

Janiczak Dávid álszentségét mutatja, hogy félmeztelen fotóval tiltakozik és amin irodájában ülve éppen kiborul bizonyos titkos felvételek miatt, amelyek a világhálón váltak hozzáférhetővé. Bár Janiczak tagadja, hogy ő is alkalmazna ilyen módszereket, csakhogy a hozzáférhető felvételeken hallható, amint elismeri, miként tett erre kísérletet egy diktafonnal, amit az ózdi, saját pártjának irodájában rejtett. Frankó társaság ez a Jobbik, ahol egymást zsebbe rejtett diktafonnal revolverezik.

Ráadásul a polgármester úr egy  segítőjét egy  jobbikos aktivistát “dokumentál” így, aki azért kereste fel az irodájában mert -most figyelj és meg fog állni az agyad- neki is van tudomása  titkos felvételekről, de nem adta át a – hozzá is állítólag véletlenül került – hanganyagot.

Mert, hogy jó a buli Ózdon és nagyon ráérnek a “felelős” városvezetők ezért, a polgármester erre feljelentette a jobbikos segítőjét, mire az aktivista is feljelentette Janiczakot, mivel szerinte a polgármester tiltott adatszerzést követett el a lehallgatás kísérletével.A Janiczak ellen indított és csütörtökök lezárult rágalmazási perben a polgármester ügyvédje az egyik bizonyítási indítványában egy védence által csatolt hangfelvétel leiratát is megküldte  a bíróságnak.

A bíróság ugyan elutasította ezt a hangfelvételt, de azért azon érdemes egy kicsit elidőzni, hogy hogyan kerülhetett Janiczak birtokába ez a hanganyag. Nyilván nem politikai ellenfeleitől kapta, akik közül az egyik 2013-ban tragikus hirtelenséggel elhunyt, Vitálissal pedig épp’ perben álltak.

Pusztán a logika szabályai szerint leginkább az valószínűsíthető, hogy a beszélgetés időpontjában 24 éves, feltörekvő tehetség magnóval a zsebében érkezhetett a fideszes városvezetéssel folytatandó egyeztetésre.

Persze, ilyenkor tagad az ifi jobbikos magnóbetyár. Janiczak Dávid az atv.hu megkeresésére először nem tartotta a per tárgyához szorosan kötődő kérdésnek a hangfelvétel eredetét, ám miután rávilágítottunk, hogy hasonló titkos hanganyagok miatt villantotta meg az internet népe előtt meztelen felsőtestét, elismerte, hogy valóban benyújtottak a bíróságnak egy beszélgetésről készült leiratot. Mint mondja, arra már sajnos nem emlékszik, hogy hogyan került hozzá a felvétel,(mert ugye Ózdon már annyi van) de biztosan tudja, hogy azt soha nem használták fel. (csak épp a bíróságon…)

Olyan jó ezt látni, hogy felelős politikusok hogy harcolnak a városukért és véletlenül sem a saját hatalmukért szarakodnak egymással…


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük