Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Janiczak máris olyat tett, ami a Büntető  Törvénykönyvbe ütközik, noha csupán 2014 óta vezeti a borsodi várost.  Jogerősen elítélték, Btk 226. §.-ba ütköző folytatólagosan elkövetett rágalmazás vétsége miatt. –írta meg az atv.hu

A Jobbik alelnökét a korábbi  városvezetés kabinetfőnöke, Vitális István perelte be, miután a frissen megválasztott jobbikos polgármester hamis tényeket állítót róla. Vitális perelt, és a másodfokú bíróság is kimondja Janiczak bűnösségét.

Ózdon annyira minden rendben van, hogy a jobboldali politikusoknak van idejük lehallgatósdit játszani

Ózd jobbikos polgármesterének perében előkerült egy titkos hangfelvétel, ami mostanság nem ritka esemény a város politikai életében. Janiczak Dávid is előszeretettel használ ilyen termékeket, pl ebben a perben is.

Janiczak Dávid álszentségét mutatja, hogy félmeztelen fotóval tiltakozik és amin irodájában ülve éppen kiborul bizonyos titkos felvételek miatt, amelyek a világhálón váltak hozzáférhetővé. Bár Janiczak tagadja, hogy ő is alkalmazna ilyen módszereket, csakhogy a hozzáférhető felvételeken hallható, amint elismeri, miként tett erre kísérletet egy diktafonnal, amit az ózdi, saját pártjának irodájában rejtett. Frankó társaság ez a Jobbik, ahol egymást zsebbe rejtett diktafonnal revolverezik.

Ráadásul a polgármester úr egy  segítőjét egy  jobbikos aktivistát “dokumentál” így, aki azért kereste fel az irodájában mert -most figyelj és meg fog állni az agyad- neki is van tudomása  titkos felvételekről, de nem adta át a – hozzá is állítólag véletlenül került – hanganyagot.

Mert, hogy jó a buli Ózdon és nagyon ráérnek a “felelős” városvezetők ezért, a polgármester erre feljelentette a jobbikos segítőjét, mire az aktivista is feljelentette Janiczakot, mivel szerinte a polgármester tiltott adatszerzést követett el a lehallgatás kísérletével.

A Janiczak ellen indított és csütörtökök lezárult rágalmazási perben a polgármester ügyvédje az egyik bizonyítási indítványában egy védence által csatolt hangfelvétel leiratát is megküldte  a bíróságnak.

A bíróság ugyan elutasította ezt a hangfelvételt, de azért azon érdemes egy kicsit elidőzni, hogy hogyan kerülhetett Janiczak birtokába ez a hanganyag. Nyilván nem politikai ellenfeleitől kapta, akik közül az egyik 2013-ban tragikus hirtelenséggel elhunyt, Vitálissal pedig épp’ perben álltak.

Pusztán a logika szabályai szerint leginkább az valószínűsíthető, hogy a beszélgetés időpontjában 24 éves, feltörekvő tehetség magnóval a zsebében érkezhetett a fideszes városvezetéssel folytatandó egyeztetésre.

Persze, ilyenkor tagad az ifi jobbikos magnóbetyár. Janiczak Dávid az atv.hu megkeresésére először nem tartotta a per tárgyához szorosan kötődő kérdésnek a hangfelvétel eredetét, ám miután rávilágítottunk, hogy hasonló titkos hanganyagok miatt villantotta meg az internet népe előtt meztelen felsőtestét, elismerte, hogy valóban benyújtottak a bíróságnak egy beszélgetésről készült leiratot. Mint mondja, arra már sajnos nem emlékszik, hogy hogyan került hozzá a felvétel,(mert ugye Ózdon már annyi van) de biztosan tudja, hogy azt soha nem használták fel. (csak épp a bíróságon…)

Olyan jó ezt látni, hogy felelős politikusok hogy harcolnak a városukért és véletlenül sem a saját hatalmukért szarakodnak egymással…


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: