Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ha van egy cél, az olimpia megrendezése kapcsán tartandó népszavazás, nagyon nem számít ki és mit csinál, csak csináljuk. Nem így a Momentum. A Momentumnak ugyanis a jelek szerint közel sem az ügy, hanem a saját mozgalmuk építése számít igazán.

Az olimpiaellenes aláírásgyűjtést elindító Momentum vezetői az Indexnek elmondták: “politikai együttműködést nem tudnak elképzelni létező pártokkal, mert úgy látják, hogy az egész ellenzék leszerepelt.”

A Sztárklikk tegnap felvetette, hogy a Momentum felbukkanása a Fidesz érdekeit szolgálhatja. Ezt igazolja, hogy a szervezet vezetői feltűnően megengedőek a Magyar Gárdával és a polgári körökkel. “Ebből a szempontból a polgári körök és a Magyar Gárda is csalódás. Bizonyos ideig volt lendületük, aztán a felülről jövő források elapadása vagy az érdektelenség miatt megrekedtek.” – fogalmaznak.

Hogy mennyire hiteles a Momentum segítségkérése és önzetlensége az olimpiaellenes aláírásgyűjtés kapcsán, arról Pass Dániel, a szervezet tagjának Facebook-kommentje tanúskodik:

“Ez a legnagyobb szar kamu, ez a külső feddhetetlen ember, amit az MSZP sütöget el minden 4 évben nagyjából 2001 óta, látjuk milyen eredménnyel.

Azért az érdekelne, hogy oké megtaláljuk a civil min. elnök-jelölet és akkor megvan a kormányváltás, akkor mi lesz a Molnár Gyulákkal, Horváth Csabákkal, Gyurcsánnyal meg a többi világ bohócával. Nem gondolod, hogy ezekből is elege van az embereknek?

És korábbi kérdésedre a válasz, ha ez az alternatíva, akkor erősen el kell gondolkozni, hogy akar-e az ember kormányváltást. Nekem 2018-ban már az is győzelem lenne, ha a fele ezeknek a léhűtő formációknak és az elmúlt 25 év MSZMP-ből átmentett múmiáinak fele el tudna húzni nyugdíjba. Ezen (is) dolgozunk.

A sztárklikk nyomán


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: