“Gyurcsánnyal meg a többi világ bohócával” – Érdekes mozgások a Momentumnál


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ha van egy cél, az olimpia megrendezése kapcsán tartandó népszavazás, nagyon nem számít ki és mit csinál, csak csináljuk. Nem így a Momentum. A Momentumnak ugyanis a jelek szerint közel sem az ügy, hanem a saját mozgalmuk építése számít igazán.

Az olimpiaellenes aláírásgyűjtést elindító Momentum vezetői az Indexnek elmondták: “politikai együttműködést nem tudnak elképzelni létező pártokkal, mert úgy látják, hogy az egész ellenzék leszerepelt.”

A Sztárklikk tegnap felvetette, hogy a Momentum felbukkanása a Fidesz érdekeit szolgálhatja. Ezt igazolja, hogy a szervezet vezetői feltűnően megengedőek a Magyar Gárdával és a polgári körökkel. “Ebből a szempontból a polgári körök és a Magyar Gárda is csalódás. Bizonyos ideig volt lendületük, aztán a felülről jövő források elapadása vagy az érdektelenség miatt megrekedtek.” – fogalmaznak.Hogy mennyire hiteles a Momentum segítségkérése és önzetlensége az olimpiaellenes aláírásgyűjtés kapcsán, arról Pass Dániel, a szervezet tagjának Facebook-kommentje tanúskodik:

“Ez a legnagyobb szar kamu, ez a külső feddhetetlen ember, amit az MSZP sütöget el minden 4 évben nagyjából 2001 óta, látjuk milyen eredménnyel.

Azért az érdekelne, hogy oké megtaláljuk a civil min. elnök-jelölet és akkor megvan a kormányváltás, akkor mi lesz a Molnár Gyulákkal, Horváth Csabákkal, Gyurcsánnyal meg a többi világ bohócával. Nem gondolod, hogy ezekből is elege van az embereknek?

És korábbi kérdésedre a válasz, ha ez az alternatíva, akkor erősen el kell gondolkozni, hogy akar-e az ember kormányváltást. Nekem 2018-ban már az is győzelem lenne, ha a fele ezeknek a léhűtő formációknak és az elmúlt 25 év MSZMP-ből átmentett múmiáinak fele el tudna húzni nyugdíjba. Ezen (is) dolgozunk.

A sztárklikk nyomán

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük