“Gyurcsánnyal meg a többi világ bohócával” – Érdekes mozgások a Momentumnál


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ha van egy cél, az olimpia megrendezése kapcsán tartandó népszavazás, nagyon nem számít ki és mit csinál, csak csináljuk. Nem így a Momentum. A Momentumnak ugyanis a jelek szerint közel sem az ügy, hanem a saját mozgalmuk építése számít igazán.

Az olimpiaellenes aláírásgyűjtést elindító Momentum vezetői az Indexnek elmondták: “politikai együttműködést nem tudnak elképzelni létező pártokkal, mert úgy látják, hogy az egész ellenzék leszerepelt.”

A Sztárklikk tegnap felvetette, hogy a Momentum felbukkanása a Fidesz érdekeit szolgálhatja. Ezt igazolja, hogy a szervezet vezetői feltűnően megengedőek a Magyar Gárdával és a polgári körökkel. “Ebből a szempontból a polgári körök és a Magyar Gárda is csalódás. Bizonyos ideig volt lendületük, aztán a felülről jövő források elapadása vagy az érdektelenség miatt megrekedtek.” – fogalmaznak.

Hogy mennyire hiteles a Momentum segítségkérése és önzetlensége az olimpiaellenes aláírásgyűjtés kapcsán, arról Pass Dániel, a szervezet tagjának Facebook-kommentje tanúskodik:

“Ez a legnagyobb szar kamu, ez a külső feddhetetlen ember, amit az MSZP sütöget el minden 4 évben nagyjából 2001 óta, látjuk milyen eredménnyel.

Azért az érdekelne, hogy oké megtaláljuk a civil min. elnök-jelölet és akkor megvan a kormányváltás, akkor mi lesz a Molnár Gyulákkal, Horváth Csabákkal, Gyurcsánnyal meg a többi világ bohócával. Nem gondolod, hogy ezekből is elege van az embereknek?

És korábbi kérdésedre a válasz, ha ez az alternatíva, akkor erősen el kell gondolkozni, hogy akar-e az ember kormányváltást. Nekem 2018-ban már az is győzelem lenne, ha a fele ezeknek a léhűtő formációknak és az elmúlt 25 év MSZMP-ből átmentett múmiáinak fele el tudna húzni nyugdíjba. Ezen (is) dolgozunk.A sztárklikk nyomán


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük