Nincs itt semmi látni való, csak EU-s pénzből építettet magának házat a fideszes polgármester


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Mi botrány lenne már abban, ha egy polgármester EU-s pályázati pénzből építtetne magának egy baromi nagy házat az erdő közepére, majd ott éldegélne?  Semmiség.

mondok_jozsef_izsak_polgi

Történetünk szerény főhőse Mondok József Izsák végtelenül remek fideszes polgármestere. Bár a településen több munkahely, vagy valami érdemleges fejlesztés nem nagyon valósult meg, még is vannak olyanok akik alávaló mód seftesnek gondolják-e remek városvezetőt. Pusztán csak azért  mert van egy rakás vállalkozása, családja benzinkutat működtet Izsákon és mert 2013-ban természetesen trafikkoncessziót is nyert. A nagyon fárasztó városvezetői munka mellett marad ideje a hobbijára is, 2005 óta alelnöke a CBA-s Lázár Vilmos által elnökölt Magyar Lovas Szövetségnek, ő a Fogathajtó Szakág vezetője meg a Bács-Kiskun Megyei Lovas Szövetség elnöke, és a Hubertus Vadásztársaság vadászmestere is. Na ez már valami, pontosabban még mind semmi:Izsak_mondok_jozsef_haza

Csak semmi feltűnőt.

2014-ben a polgármester egyik remek cége, a frappáns nevű Mondok Kft. EU-s forrásra, igen Eu-s-ra, pályázott a Darányi Ignác Terv egyik pályázatán, és hatalmas meglepetésre  nyertek is 35 millió forintot egy vadászház építésére. Mondok, izsáki polgármesterként még tagja is volt a helyi pályázati tervezést irányító Dunamellék LEADER-egyesület bírálóbizottságának.-írta meg a 444.hu

Izsak_mondok_jozsef_haza_belul

Csak szerény belsőt

Miután eldöntötte a polgármester urat is magába tömörítő testület,  hogy bizony a polgármester úr cége igen remek pályázatot adott be, már kezdődhetett is  a szerény kis kulipintyó építése. Mert Izsákra már, csak pont ez kellet.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.A vadászpanziót ezután nyilvántartásba vették az izsáki önkormányzat honlapján szálláshelyként, de hirdetni ezen kívül nem hirdették sehol. Ennek pedig egyszerű oka van: a polgármester a helyiek szerint  inkább még is úgy döntött, hogy beköltözik.


Ahogy, az Index.hu megírta a beköltözés ténye nem csak helyi pletyka egy internetes TV-nek maga a polgármester meséli el  sanyarú kényszerét, hogy nem volt mit tenni, be kellett költöznie oda.


Izsak_mondok_jozsef_haza_belul2

Csak nyugi így fejlődik a vidék Eu-s pénzből

Röviden és tömören a zseniális történet annyi, hogy Izsák városában olyan remek közbiztonságot csinált a Fidesz 2 hét alatt, hogy a polgármester úr attól retteg, hogy feltörik a házat, ezért nincs mit tenni, muszáj volt neki, az Eu-s pályázatból felépített “kis” házikóba beköltözni. Ugye te is megérted a polgármester úr gondjait?

Te Lajos, te érted, hogy miért beszélnek itten korrupcióról?

További képek, képek forrása


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük