Az ifjúszocik olyat aláztak a Jobbikra, hogy visszasírják a boldog gárdás időket


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Legalábbis már nem fontosak a pártnak azon ügyek, melyek korábban a párt zászlajára tűzött. A Jobbik ugyanis láthatólag lemondott a magyar föld védelméről. A magyar föld nem eladó? Úgy tűnik az!

A Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom az ország legdinamikusabban bővülő ifjúsági szervezete ugyanis elhappolta a Jobbik közeli foldvedelem.hu weboldalt. De vagy egy éve.

földvédelem

foldvedelem.hu – 2013

fold3

foldvedelem.hu 2016.A 2013-ban bejegyzett oldal adott otthont a Jobbik által is támogatott un. Anyaföldvédelmi Kerekasztalnak. Hegedűsné Kovács Enikő Jobbikos politikus 2013-ban még így fogalmazott ezzel részben nyomást is akarnak gyakorolni a strómanokra, hogy „egy nyugodt éjszakájuk se legyen”, valamint fel akarják hívni a közvélemény figyelmét a visszaélésekre.

Az akció elhalt, a webcím tulajdonjoga pedig lejárt. Látható azonban, az hogy mégsem lehet annyira fontos az ügy, ha nem áldoztak nagyságrendileg 2 ezer forintot arra, hogy a webcímet megtartsák, merthogy ennyibe kerül a domain név megtartása.

Ezt a webcímet vásárolta meg a Societas, hogy támogassa az MSZP népszavazási kezdeményezését. Az oldal akkor már hónapok óta használaton kívül volt. Azonban jellemző ez a fajta érdektelenség a Jobbikra. A jobbik.com oldalon a mai napig elérhető az oldalra mutató link, mely az óta a Societas oldala.jobbikcom

jobbik.com – 2016.

Hogy kinek fontos valóban a magyar föld megvédése? A fenti példa mutatja.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük