Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Legalábbis már nem fontosak a pártnak azon ügyek, melyek korábban a párt zászlajára tűzött. A Jobbik ugyanis láthatólag lemondott a magyar föld védelméről. A magyar föld nem eladó? Úgy tűnik az!

A Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom az ország legdinamikusabban bővülő ifjúsági szervezete ugyanis elhappolta a Jobbik közeli foldvedelem.hu weboldalt. De vagy egy éve.

földvédelem

foldvedelem.hu – 2013

fold3

foldvedelem.hu 2016.

A 2013-ban bejegyzett oldal adott otthont a Jobbik által is támogatott un. Anyaföldvédelmi Kerekasztalnak. Hegedűsné Kovács Enikő Jobbikos politikus 2013-ban még így fogalmazott ezzel részben nyomást is akarnak gyakorolni a strómanokra, hogy „egy nyugodt éjszakájuk se legyen”, valamint fel akarják hívni a közvélemény figyelmét a visszaélésekre.

Az akció elhalt, a webcím tulajdonjoga pedig lejárt. Látható azonban, az hogy mégsem lehet annyira fontos az ügy, ha nem áldoztak nagyságrendileg 2 ezer forintot arra, hogy a webcímet megtartsák, merthogy ennyibe kerül a domain név megtartása.

Ezt a webcímet vásárolta meg a Societas, hogy támogassa az MSZP népszavazási kezdeményezését. Az oldal akkor már hónapok óta használaton kívül volt. Azonban jellemző ez a fajta érdektelenség a Jobbikra. A jobbik.com oldalon a mai napig elérhető az oldalra mutató link, mely az óta a Societas oldala.jobbikcom

jobbik.com – 2016.

Hogy kinek fontos valóban a magyar föld megvédése? A fenti példa mutatja.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: