Több száz fős tömeg tüntetett a 3-as metró felújításért az MSZP tüntetésén


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ma délután 15 órára hirdette meg az MSZP a Nyugati térre azt a demonstrációt, melyen azt követelik, hogy haladéktalanul újítsák fel a vonalat. Kunhalmi Ágnes, a szocialisták fővárosi elnöke a tüntetésen azt mondta, ma nem csak a metró rohad, hanem pusztulnak az iskolák és a kórházak is. Hozzátette, a Fidesz visszafelé mutogat, miközben hetedik éve kormányoz.

mszp_tuntetes_3_as_metro

forrás: Török Zsolt, facebook

Az MSZP felhívására több százan demonstráltak a Nyugati téren. Horváth Csaba fővárosi MSZP-s képviselő a tüntetés előtt azt nyilatkozta: „Nem fapados, nem festegetéses, nem félmegoldásokat várunk, hanem azt, hogy minden állomás legyen akadálymentes, és a biztosító berendezések, amelyek biztosítják többek között, hogy metróütközés ne forduljon elő Budapesten, ezeket is követeljük, hogy építsék be a tervekbe. Azt is követeljük, hogy a kormány végre tisztelje a budapestieket, azt az erőfeszítést, amit a budapestiek naponta tesznek, elvárjuk és követeljük, hogy a kormány vegye figyelembe”

mszp_tuntetes_3_as_metro_kunhalmi_agnes

Kunhalmi is felszólalt. forrás: Török Zsolt, facebook

Őrsi Gergely, az MSZP fővárosi alelnöke a tüntetésről azt nyilatkozta, a Fidesz elárulja a budapestieket, amikor nem vesz tudomást arról a 400 ezer emberről, akik naponta használják az áldatlan állapotban lévő 3-as metrót. Hozzátette, az MSZP a tüntetéssel arra is fel szeretné hívni a figyelmet, hogy a Fidesznek nincs kire mutogatnia, mivel már hetedik éve vezetik a fővárost. 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük