Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma délután 15 órára hirdette meg az MSZP a Nyugati térre azt a demonstrációt, melyen azt követelik, hogy haladéktalanul újítsák fel a vonalat. Kunhalmi Ágnes, a szocialisták fővárosi elnöke a tüntetésen azt mondta, ma nem csak a metró rohad, hanem pusztulnak az iskolák és a kórházak is. Hozzátette, a Fidesz visszafelé mutogat, miközben hetedik éve kormányoz.

mszp_tuntetes_3_as_metro

forrás: Török Zsolt, facebook

Az MSZP felhívására több százan demonstráltak a Nyugati téren. Horváth Csaba fővárosi MSZP-s képviselő a tüntetés előtt azt nyilatkozta: „Nem fapados, nem festegetéses, nem félmegoldásokat várunk, hanem azt, hogy minden állomás legyen akadálymentes, és a biztosító berendezések, amelyek biztosítják többek között, hogy metróütközés ne forduljon elő Budapesten, ezeket is követeljük, hogy építsék be a tervekbe. Azt is követeljük, hogy a kormány végre tisztelje a budapestieket, azt az erőfeszítést, amit a budapestiek naponta tesznek, elvárjuk és követeljük, hogy a kormány vegye figyelembe”

mszp_tuntetes_3_as_metro_kunhalmi_agnes

Kunhalmi is felszólalt. forrás: Török Zsolt, facebook

Őrsi Gergely, az MSZP fővárosi alelnöke a tüntetésről azt nyilatkozta, a Fidesz elárulja a budapestieket, amikor nem vesz tudomást arról a 400 ezer emberről, akik naponta használják az áldatlan állapotban lévő 3-as metrót. Hozzátette, az MSZP a tüntetéssel arra is fel szeretné hívni a figyelmet, hogy a Fidesznek nincs kire mutogatnia, mivel már hetedik éve vezetik a fővárost.

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: